Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Egnatia KS Vëllaznimi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Kurtishi is nu in balbezit. Pacolli onderschept slim de pass. Kurtishi maakt een afschuwelijke overtreding. Kurtishi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zhinipotoku is nu in balbezit. Mazrreku verovert de bal door een tackle van achteren. Pacolli is nu in balbezit. Pacolli schiet op doel. Siliqi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zelj neemt de hoekschop. Bufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tahiraga controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Egnatia - KS Vëllaznimi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Egnatia 58%, KS Vëllaznimi 42%.
KF Egnatia - KS Vëllaznimi 1:0

50e minuut.
Foniqi met een sublieme pass. Mici rent richting de bal. Mici met een sublieme pass. Lekaj is nu in balbezit. Lekaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Hamza trapt de bal weg van het doel. Prela kopt de bal weg. Kurtishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtishi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lezha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foniqi geeft een lange en hoge pass. Siliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelj verovert de bal door een tackle van achteren. Zelj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazrreku kopt de bal weg. Zhinipotoku rent richting de bal. Mazrreku begaat een overtreding. Mazrreku krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mici onderschept slim de pass. Mici geeft de bal voor. Ramovi met een sublieme pass. Kurtishi is nu in balbezit. Kurtishi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zhinipotoku is nu in balbezit. Pacolli onderschept slim de pass. Pacolli probeert naar een medespeler te passen. Tahiraga rent richting de bal. Tahiraga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Egnatia 49%, KS Vëllaznimi 51%.
KF Egnatia - KS Vëllaznimi 1:0