Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Domosdova AS Gryka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen tragic


2e minuut.
Albajrami met een snelle inworp. Nexhipi is nu in balbezit. Nexhipi geeft een hoge lob. Prenkëpalaj rent richting de bal. Prenkëpalaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nano kopt de bal weg. Gacaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osjeku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gacaferi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Dedaj is nu in balbezit. Osjeku is nu in balbezit. Osjeku passt de bal in één keer door. Tirana rent richting de bal. Tirana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Samarxhiu speelt de bal door. Osjeku met een sublieme pass. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirana onderschept slim de pass. Tirana schiet op doel. Jakupi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Domosdova - AS Gryka 1:0

26e minuut.
Tirana heeft problemen om de bal te vangen. Ahmeti is nu in balbezit. Ahmeti passt de bal zonder na te denken. Tirana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ahmeti is nu in balbezit. Osjeku bereikt de bal nog maar net als eerste. Osjeku passt de bal in één keer door. Tirana rent richting de bal. Tirana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aliti niet meer kan verder spelen. Abdyli komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gacaferi onderschept slim de pass. Nexhipi rent richting de bal. Nexhipi met een sublieme pass. Prenkëpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkëpalaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Domosdova 56%, AS Gryka 44%.
IS Domosdova - AS Gryka 1:0

46e minuut.
Ruçi rent richting de bal. Ruçi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samarxhiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nexhipi geeft een hoge lob. Abdyli bokst de bal weg. Prenkëpalaj is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IS Domosdova - AS Gryka 1:1

48e minuut.
Llaskuci geeft een hoge lob. Inworp. Samarxhiu met de inworp. Nexhipi rent richting de bal. Nexhipi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Osjeku geeft de bal voor. Panidha kopt de bal weg. Daar is Lika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prenkëpalaj is nu in balbezit. Prenkëpalaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Domosdova - AS Gryka 1:2

88e minuut.
Bushati geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osjeku is nu in balbezit. Osjeku geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Domosdova 53%, AS Gryka 47%.
IS Domosdova - AS Gryka 1:2