Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pogradeci KS Bregu i Diellit
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 13.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Çarçani is nu in balbezit. Geci rent richting de bal. Çarçani probeert naar een medespeler te passen. Bushati is nu in balbezit. Bushati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustina verovert de bal door een tackle van achteren. Pustina passt de bal in één keer door. Çerkezi rent richting de bal. Çerkezi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - KS Bregu i Diellit 1:0

37e minuut.
Duraku trapt de bal weg. Llambi kopt de bal weg. Pustina is nu in balbezit. Pustina draait met de bal, schiet en ... Duraku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - KS Bregu i Diellit 2:0

43e minuut.
Bardulla geeft een hoge lob. Inworp. Murataj met de inworp. Ramovi is nu in balbezit. Ramovi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogradeci 45%, KS Bregu i Diellit 55%.
KS Pogradeci - KS Bregu i Diellit 2:0

56e minuut.
Januzaj verovert de bal door een tackle van achteren. Ramovi onderschept slim de pass. Ramovi probeert naar een medespeler te passen. Bushati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati haalt uit met een fantastische trap. Kiço bokst de bal weg.

58e minuut.
Ramovi rent richting de bal. Ramovi passt de bal met de wreef. Bushati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati schiet op doel. Kiço werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

67e minuut.
Kabashi kopt de bal weg. Tafaj rent richting de bal. Tafaj geeft een lange en hoge pass. Llambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llambi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Çerkezi rent richting de bal. Bilalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çerkezi onderschept slim de pass. Pustina rent richting de bal. Pustina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogradeci - KS Bregu i Diellit 3:0

73e minuut.
Pustina is nu in balbezit. Çarçani rent richting de bal. Çarçani met een sublieme pass. Çerkezi is nu in balbezit. Çerkezi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogradeci 44%, KS Bregu i Diellit 56%.
KS Pogradeci - KS Bregu i Diellit 3:0