Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Butrinti KS Pogradeci
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Ruçi rent richting de bal. Pustina onderschept slim de pass. Pustina probeert naar een medespeler te passen. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dallku is nu in balbezit. Llambi onderschept slim de pass. Llambi met een sublieme pass. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Dardani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smakiqi rent richting de bal. Llambi maakt een afschuwelijke overtreding. Llambi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kiço met een harde bal richting middenveld. Pustina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bardulla de bal onder controle te krijgen. Smakiqi is nu in balbezit. Smakiqi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Surroi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruçi heeft problemen om de bal te vangen. Geci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geci krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Geci is nu in balbezit. Ruçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ruçi met een sublieme pass. Kryeziu is nu in balbezit. Kryeziu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Butrinti 47%, KS Pogradeci 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Butrinti - KS Pogradeci 0:0

53e minuut.
Palaj rent richting de bal. Palaj met een sublieme pass. Kazheli is nu in balbezit. Lala onderschept slim de pass. Lala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ruka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dardani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smakiqi is nu in balbezit. Smakiqi geeft de bal voor. Kryeziu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Butrinti - KS Pogradeci 1:0

58e minuut.
Lala probeert naar een medespeler te passen. Tafaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafaj passt de bal met de wreef. Daar is Geci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dallku probeert naar een medespeler te passen. Kazheli rent richting de bal. Lala begaat een overtreding. Kazheli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kazheli kan niet meer verder spelen. Berishaj komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Geci geeft de bal voor. Tafaj is nu in balbezit. Surroi maakt een afschuwelijke overtreding. Surroi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Butrinti 52%, KS Pogradeci 48%.
SK Butrinti - KS Pogradeci 1:0