Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Pelennor Field
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15279
Dunadan Rangers Kult Vum Rot FC
Bree v.11b Tactiek NEW
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
16 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 45
solid Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Lapid verovert de bal door een tackle van achteren. Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart passt de bal zonder na te denken. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Omek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tart met de inworp. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kult Vum Rot FC 1:0

11e minuut.
Doblas Santana onderschept slim de pass. Doblas Santana passt de bal met de wreef. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ... Duczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kult Vum Rot FC 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Cole de bal. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez speelt de bal door. Harsya heeft problemen om de bal te vangen. Harsya schiet op doel. Duczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eben rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kult Vum Rot FC 3:0

15e minuut.
Leber geeft een lange en hoge pass. Aksakal probeert naar een medespeler te passen. Cole is nu in balbezit. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lozano Sánchez passt de bal met de wreef. Harsya is nu in balbezit. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Čavrag verovert de bal door een tackle van achteren. Čavrag met een sublieme pass. Diponegoro is nu in balbezit. Daar is Vodehnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodehnal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tart rent richting de bal. Tart geeft de bal voor. Harsya kopt de bal weg. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapid bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapid geeft een lange en hoge pass. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez schiet op doel. Duczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Diponegoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diponegoro met een sublieme pass. Vodehnal met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel. Vukojević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunadan Rangers 60%, Kult Vum Rot FC 40%.
Dunadan Rangers - Kult Vum Rot FC 3:0

48e minuut.
Plivaric raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torfason komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Vodehnal rent richting de bal. Vodehnal geeft een lange en hoge pass. Dudek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel. Vukojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Aksakal speelt de bal door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole passt de bal zonder na te denken. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ... Vukojević bokst de bal weg.

52e minuut.
Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro onderschept slim de pass. Diponegoro passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kiełbowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Lapid kopt de bal weg. Papace geeft een hoge lob. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santaera komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Diponegoro met een sublieme pass. Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Papace tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papace krijgt een gele kaart. Eben is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dudek met een snel genomen vrije trap. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hempte komt het veld opgelopen. Rodzik komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Papace onderschept slim de pass. Tart geeft een lange en hoge pass. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kiełbowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karademitros. Kiełbowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vodehnal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vukojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Eben kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Čavrag de bal onder controle te krijgen. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Santaera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kult Vum Rot FC 4:0

85e minuut.
Roman komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Lapid geeft de bal voor. Tart rent richting de bal. Tart passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Harsya de bal. Harsya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunadan Rangers 60%, Kult Vum Rot FC 40%.
Dunadan Rangers - Kult Vum Rot FC 4:0