Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Persepal Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5953
Persepal Hotspurs Kanarazu FC
eric Tactiek 4-2-3-1-A
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 37.3
matig Schieten matig
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


18e minuut.
Scazzosi kopt de bal weg. Claus-Oehler controleert de bal met de borst. Claus-Oehler speelt de bal door. Bárányos rent richting de bal. Bárányos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kumara met een snelle inworp. Scazzosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzosi geeft de bal voor. Bárányos is nu in balbezit. Bárányos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Scazzosi onderschept slim de pass. Scazzosi probeert naar een medespeler te passen. Bardo rent richting de bal. Bardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepal Hotspurs - Kanarazu FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepal Hotspurs 38%, Kanarazu FC 62%.
Persepal Hotspurs - Kanarazu FC 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Mihliuc de bal onder controle te krijgen. Chierici is nu in balbezit. Bardo begaat een overtreding. Bardo krijgt een gele kaart. Husyev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Merdžan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Csiszér onderschept slim de pass. Ѕcholes met een sublieme pass. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc schiet op doel. Milošev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Paradys verovert de bal door een tackle van achteren. Paradys geeft een hoge lob. Bardo is nu in balbezit. Bardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chierici geeft een lange en hoge pass. Paradys kopt de bal weg. Scazzosi probeert naar een medespeler te passen. Bardo heeft problemen om de bal te vangen. Bardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bardo rent richting de bal. Paluccio probeert naar een medespeler te passen. Scazzosi kopt de bal weg. Bardo is nu in balbezit. Bardo schiet op doel. Paluccio bokst de bal weg.

78e minuut.
Milošev met een harde bal richting middenveld. Bárányos kopt de bal weg. Bardo rent richting de bal. Bardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Nope met de inworp. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles geeft een hoge lob. Mihliuc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepal Hotspurs 43%, Kanarazu FC 57%.
Persepal Hotspurs - Kanarazu FC 1:0