Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasar Lama FC SSB Neo
352 Tactiek 532N
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 31.3
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Rais onderschept slim de pass. Vlăsceanu onderschept slim de pass. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Hakim is nu in balbezit. Hakim schiet op doel. Nurpijal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Klungelig pakt Faleri de bal. Faleri passt de bal zonder na te denken. Hakim rent richting de bal. Hakim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Sungkar passt de bal in één keer door. Malanua probeert de bal aan de voet te houden. Syahputra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Syahputra krijgt een gele kaart. Malanua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malanua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Irwanto heeft problemen om de bal te vangen. Hakim rent richting de bal. Hakim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rais rent richting de bal. Janecki probeert naar een medespeler te passen. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Hakim is nu in balbezit. Hakim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chreptavičius is nu in balbezit. Musafri verovert de bal door een tackle van achteren. Tameirão begaat een overtreding. Musafri roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Musafri kan niet meer verder spelen. Azis komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Alaydrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaydrus passt de bal in één keer door. Hakim heeft problemen om de bal te vangen. Hakim haalt uit met een fantastische trap. Nurpijal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hakim rent richting de bal. Paal! Hakim is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - SSB Neo 0:1

28e minuut.
Malanua met een sublieme pass. Idris bereikt de bal nog maar net als eerste. Faleri met een sublieme pass. Chreptavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chreptavičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Irwanto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tameirão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chreptavičius rent richting de bal. Chreptavičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nurpijal trapt de bal weg van het doel. Tameirão kopt de bal weg. Irwanto is nu in balbezit. Hakim onderschept slim de pass. Hakim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - SSB Neo 0:2

41e minuut.
Suseno is nu in balbezit. Hakim verovert de bal door een tackle van achteren. Hakim passt de bal zonder na te denken. Chreptavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chreptavičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasar Lama FC 76%, SSB Neo 24%.
Pasar Lama FC - SSB Neo 0:2

51e minuut.
Nurpijal trapt de bal weg van het doel. Alaydrus geeft een lange en hoge pass. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim schiet op doel. Nurpijal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tameirão rent richting de bal. Tameirão speelt de bal door. Prihantono rent richting de bal. Chreptavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chreptavičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - SSB Neo 0:3

65e minuut.
Rosada geeft een hoge lob. Sungkar heeft problemen om de bal te vangen. Alaydrus rent richting de bal. Alaydrus draait met de bal, schiet en ... Taufiq probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rosada met de inworp. Tameirão is nu in balbezit. Tameirão passt de bal met de wreef. Chreptavičius is nu in balbezit. Chreptavičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hakim is nu in balbezit. Hakim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasar Lama FC - SSB Neo 0:4

76e minuut.
Faleri kopt de bal weg. Daar is Chreptavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tameirão bereikt de bal nog maar net als eerste. Chreptavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chreptavičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Faleri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Faleri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Faleri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasar Lama FC 82%, SSB Neo 18%.
Pasar Lama FC - SSB Neo 0:4