Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Indopora Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3218
Indopora Batangkaluku FC
Formasi Liga Tactiek 352
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 22.3
good Schieten poor
average Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Zamrani kopt de bal weg. Ruhiyat probeert de bal met de borst te controleren. Ruhiyat geeft de bal voor. Zamrani is nu in balbezit. Zamrani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat geeft een lange en hoge pass. Nuriana heeft problemen om de bal te vangen. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Priyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinero onderschept slim de pass. Molinero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Batangkaluku FC 1:0

22e minuut.
Pazzini probeert naar een medespeler te passen. Mulyana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suabey. Suabey krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Muscă geeft de bal voor. Priyanto kan de bal niet met de borst controleren. Suabey geeft de bal voor. Fatari rent richting de bal. Fatari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sunarto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruhiyat met de inworp. Molinero bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Suabey passt de bal zonder na te denken. Pazzini probeert naar een medespeler te passen. Natapura geeft de bal voor. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazzini met de inworp. Nurpijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurpijal geeft een lange en hoge pass. Bojonegoro kopt de bal weg. Hendriawan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 35%, Batangkaluku FC 65%.
Indopora - Batangkaluku FC 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samsuri komt het veld opgelopen. Takwin komt het veld opgelopen. Vigoni komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Priyanto passt de bal zonder na te denken. Molinero rent richting de bal. Pekey is nu in balbezit. Molinero verovert de bal door een tackle van achteren. Molinero geeft een hoge lob. Kuncoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Sinaga passt de bal in één keer door. Vigoni probeert naar een medespeler te passen. Molinero is nu in balbezit. Zamrani is nu in balbezit. Zamrani schiet op doel. Kuncoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Pramudji komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kumara rent richting de bal. Kumara passt de bal zonder na te denken. Fatari is nu in balbezit. Fatari draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sinaga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Kumara de bal. Samsuri verovert de bal door een tackle van achteren. Samsuri geeft een lange en hoge pass. Molinero is nu in balbezit. Molinero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pekey passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vigoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamrani rent richting de bal. Zamrani geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 27%, Batangkaluku FC 73%.
Indopora - Batangkaluku FC 1:0