Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: SSB Neo Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5396
SSB Neo Bogor United
532N Tactiek 451mid
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 37.6
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


13e minuut.
Pezzotti passt de bal in één keer door. Sarajlija is nu in balbezit. Wiyono verovert de bal door een tackle van achteren. Wiyono geeft een lange en hoge pass. Retig krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hakim is nu in balbezit. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim verovert de bal door een tackle van achteren. Hakim haalt uit met een fantastische trap. Drăguş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB Neo - Bogor United 1:0

21e minuut.
Kazimierowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zaini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaman rent richting de bal. Zaman geeft een hoge lob. Drăguş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Esperanza passt de bal zonder na te denken. Aritonang met een sublieme pass. Retig rent richting de bal. Retig haalt uit met een fantastische trap. Silvagni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSB Neo - Bogor United 1:1

37e minuut.
Pezzotti kopt de bal weg. Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecki begaat een overtreding. Retig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruszczak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sarajlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarajlija passt de bal met de wreef. Pezzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzotti geeft een lange en hoge pass. Retig maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pezzotti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suhaeri komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim onderschept slim de pass. Zaman rent richting de bal. Klungelig pakt Hakim de bal. Hakim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB Neo 56%, Bogor United 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSB Neo - Bogor United 1:1

46e minuut.
Esperanza probeert naar een medespeler te passen. Suhaeri kan de bal niet met de borst controleren. Zaman rent richting de bal. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim schiet op doel. Drăguş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Banda komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kazimierowicz is nu in balbezit. Sarajlija verovert de bal door een tackle van achteren. Sarajlija probeert naar een medespeler te passen. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim draait met de bal, schiet en ... Drăguş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăguş met een sublieme pass. Zaini kopt de bal weg. Zaman speelt de bal door. Hakim rent richting de bal. Hakim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Janecki geeft de bal voor. Hakim controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Suhaeri neemt vlug de vrije trap. Földes is nu in balbezit. Földes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sarajlija onderschept slim de pass. Sarajlija geeft een hoge lob. Daar is Gruszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakim rent richting de bal. Hakim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB Neo 38%, Bogor United 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSB Neo - Bogor United 1:1