Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Pelennor Field
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14626
Dunadan Rangers Kanarazu FC
Bree v.11b Tactiek 4-2-3-1-A
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 36.5
excellent Schieten weak
solid Passen adequate
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Nawotczyński is nu in balbezit. Lozano Sánchez onderschept slim de pass. Lozano Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Harsya de bal. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Sangion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Eben rent richting de bal. Eben probeert naar een medespeler te passen. Daar is Harsya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harsya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 1:0

11e minuut.
Tart is nu in balbezit. Tart passt de bal zonder na te denken. Harsya rent richting de bal. Harsya draait met de bal, schiet en ... Sangion maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 2:0

14e minuut.
Dudek verovert de bal door een tackle van achteren. Dudek geeft de bal voor. Eben is nu in balbezit. Daar is Eben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eben haalt uit met een fantastische trap. Sangion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili geeft een hoge lob. Harsya kan de bal niet met de borst controleren. Harsya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 3:0

31e minuut.
Nope rent richting de bal. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Eben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eben krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart speelt de bal door. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lozano Sánchez geeft een hoge lob. Sangion probeert naar een medespeler te passen. Tart kopt de bal weg. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Karademitros geeft een lange en hoge pass. Canetta rent richting de bal. Canetta geeft de bal voor. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tart probeert naar een medespeler te passen. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez schiet op doel. Sangion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart passt de bal in één keer door. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez schiet op doel. Sangion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 4:0

42e minuut.
Lapid bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapid geeft een hoge lob. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Harsya is nu in balbezit. Harsya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Harsya passt de bal in één keer door. Tart rent richting de bal. Tart passt de bal in één keer door. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunadan Rangers 37%, Kanarazu FC 63%.
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 4:0

46e minuut.
Ѕcholes rent richting de bal. Ѕcholes met een sublieme pass. Claus-Oehler controleert de bal met de borst. Harsya rent richting de bal. Harsya draait met de bal, schiet en ... Sangion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ѕcholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ѕcholes is nu in balbezit. Doblas Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Doblas Santana geeft een hoge lob. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya schiet op doel. Sangion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 5:0

57e minuut.
Dudek passt de bal zonder na te denken. Lapid is nu in balbezit. Lapid speelt de bal door. Harsya is nu in balbezit. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Sangion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Claus-Oehler speelt de bal door. Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart passt de bal met de wreef. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Husyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harsya rent richting de bal. Harsya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 6:0

69e minuut.
Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez geeft een lange en hoge pass. Claus-Oehler is nu in balbezit. Harsya onderschept slim de pass. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 7:0

73e minuut.
Tart met een sublieme pass. Husyev speelt de bal door. Ben Hamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez onderschept slim de pass. Lozano Sánchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lozano Sánchez rent richting de bal. Harsya is nu in balbezit. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Sangion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 8:0

78e minuut.
Leber geeft een hoge lob. Eben heeft problemen om de bal te vangen. Harsya is nu in balbezit. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Sangion maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Eben is nu in balbezit. Doblas Santana probeert naar een medespeler te passen. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 9:0

83e minuut.
Tart is nu in balbezit. Tart met een sublieme pass. Daar is Harsya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harsya draait met de bal, schiet en ... Sangion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 10:0

84e minuut.
Arpón is nu in balbezit. Claus-Oehler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arpón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Sangion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunadan Rangers 28%, Kanarazu FC 72%.
Dunadan Rangers - Kanarazu FC 11:0