Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batangkaluku FC Freeport FC
352 Tactiek Satria 1 P
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten average
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft een hoge lob. Maradona geeft een hoge lob. Uras krijgt zijn hoofd ertegen. Nuriana heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Freeport FC 0:1

12e minuut.
Sunarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunarto geeft een hoge lob. Inworp. Fiore met een snelle inworp. Turkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Priyanto trapt de bal weg. Czyżewski kopt de bal weg. Nuriana heeft problemen om de bal te vangen. Uras rent richting de bal. Uras haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Freeport FC 0:2

17e minuut.
Turkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jatinegara is nu in balbezit. Pasir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasir krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lambe rent richting de bal. Lambe geeft een lange en hoge pass. Fatari is nu in balbezit. Fatari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Czyżewski onderschept slim de pass. Czyżewski passt de bal in één keer door. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona schiet op doel. Nuriana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuncoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Czyżewski probeert naar een medespeler te passen. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński geeft een hoge lob. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Nurpijal rent richting de bal. Czyżewski onderschept slim de pass. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras draait met de bal, schiet en ... Kuncoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Maradona haalt uit met een fantastische trap. Sunarto kopt de bal weg. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski passt de bal zonder na te denken. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Minovski geeft de bal voor. Turkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Lambe de bal. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft een hoge lob. Kuncoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jatinegara passt de bal zonder na te denken. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras draait met de bal, schiet en ... Nuriana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Freeport FC 0:3

45e minuut.
Inworp. Lambasi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batangkaluku FC 76%, Freeport FC 24%.
Batangkaluku FC - Freeport FC 0:3

50e minuut.
Jatinegara bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski probeert naar een medespeler te passen. Uras is nu in balbezit. Daar is Uras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Santhani is nu in balbezit. Santhani met een sublieme pass. Fatari rent richting de bal. Fatari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Freeport FC 1:3

57e minuut.
Minovski rent richting de bal. Minovski passt de bal in één keer door. Nuriana controleert de bal met de borst. Uras rent richting de bal. Uras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore geeft de bal voor. Czyżewski kopt de bal weg. Nuriana probeert de bal met de borst te controleren. Maradona rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Freeport FC 1:4

68e minuut.
Santhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski begaat een overtreding. Santhani raakt geblesseerd tijdens het duel. Lambe met een snel genomen vrije trap. Pasir rent richting de bal. Pasir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muhammad komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Uras is nu in balbezit. Uras draait met de bal, schiet en ... Nuriana probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muhammad neemt de hoekschop. Kuncoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Inworp. Minovski met een snelle inworp. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Freeport FC 1:5

86e minuut.
Minovski is nu in balbezit. Minovski probeert naar een medespeler te passen. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nuriana de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pazzini passt de bal zonder na te denken. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski passt de bal met de wreef. Jatinegara is nu in balbezit. Jatinegara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batangkaluku FC 70%, Freeport FC 30%.
Batangkaluku FC - Freeport FC 1:5