Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Persepal Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5425
Persepal Hotspurs Pasar Lama FC
eric Tactiek 352
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 25.3
adequate Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


18e minuut.
Vargiu met een sublieme pass. Lessy is nu in balbezit. Lessy speelt de bal door. Kustanto rent richting de bal. Kustanto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Irwanto met een harde bal richting middenveld. Scazzosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzosi passt de bal in één keer door. Vargiu rent richting de bal. Vargiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Suseno met een sublieme pass. Prihantono geeft een hoge lob. Scazzosi kopt de bal weg. Vargiu controleert de bal met de borst. Vargiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Sungkar geeft de bal voor. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér geeft de bal voor. Vargiu rent richting de bal. Vargiu schiet op doel. Nurpijal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Irwanto geeft een hoge lob. Inworp. Kumara met een snelle inworp. Kustanto rent richting de bal. Kustanto geeft een hoge lob. Nurpijal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Milošev met een harde bal richting middenveld. Lessy rent richting de bal. Kustanto is nu in balbezit. Vargiu is nu in balbezit. Vargiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepal Hotspurs 32%, Pasar Lama FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Persepal Hotspurs - Pasar Lama FC 0:0

47e minuut.
Taufiq onderschept slim de pass. Taufiq passt de bal in één keer door. Scazzosi met een sublieme pass. Kustanto is nu in balbezit. Kustanto schiet op doel. Nurpijal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Rorong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorong passt de bal met de wreef. Vargiu is nu in balbezit. Vargiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Persepal Hotspurs - Pasar Lama FC 1:0

60e minuut.
Paradys probeert naar een medespeler te passen. Lessy rent richting de bal. Lessy geeft een lange en hoge pass. Vargiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargiu draait met de bal, schiet en ... Nurpijal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Budiarto probeert naar een medespeler te passen. Rorong met een sublieme pass. Vargiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto rent richting de bal. Kustanto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Suseno rent richting de bal. Scazzosi verovert de bal door een tackle van achteren. Scazzosi met een sublieme pass. Kustanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Káník geeft de bal voor. Inworp. Musafri met de inworp. Fingkrew rent richting de bal. Fingkrew geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persepal Hotspurs 28%, Pasar Lama FC 72%.
Persepal Hotspurs - Pasar Lama FC 1:0