Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bogor United Batangkaluku FC
532 Tactiek 352
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 24.3
goed Schieten zwak
matig Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Fatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Situmorang zijn tegenspeler op de grond. Fatari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suabey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wiyono de bal. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kazimierowicz rent richting de bal. Kazimierowicz geeft een lange en hoge pass. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Aritonang verovert de bal door een tackle van achteren. Aritonang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nuriana de bal. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Nurpijal is nu in balbezit. Pezzotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzotti speelt de bal door. Klungelig pakt Földes de bal. Földes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gumelar passt de bal in één keer door. Aritonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Aritonang passt de bal met de wreef. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak passt de bal in één keer door. Földes rent richting de bal. Földes haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Batangkaluku FC 1:0

37e minuut.
Gruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak is nu in balbezit. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Situmorang onderschept slim de pass. Pezzotti rent richting de bal. Pezzotti speelt de bal door. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bogor United 43%, Batangkaluku FC 57%.
Bogor United - Batangkaluku FC 1:0

46e minuut.
Sunarto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Handoko komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak passt de bal met de wreef. Földes rent richting de bal. Földes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nuriana de bal onder controle te krijgen. Kuncoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Pezzotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Priyanto de bal. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Batangkaluku FC 2:0

60e minuut.
Pazzini is nu in balbezit. Pezzotti onderschept slim de pass. Pezzotti geeft de bal voor. Földes rent richting de bal. Földes haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Szubierajski trapt de bal weg van het doel. Aritonang kopt de bal weg. Gruszczak speelt de bal door. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Suabey is nu in balbezit. Gruszczak onderschept slim de pass. Földes rent richting de bal. Földes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Batangkaluku FC 3:0

72e minuut.
Handoko onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aritonang zal de hoekschop nemen. Földes is nu in balbezit. Földes draait met de bal, schiet en ... Kuncoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Handoko heeft problemen om de bal te vangen. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak passt de bal zonder na te denken. Földes rent richting de bal. Földes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pazzini passt de bal in één keer door. Kazimierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir verovert de bal door een tackle van achteren. Pasir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Batangkaluku FC 3:1

87e minuut.
Gumelar met een sublieme pass. Situmorang met een sublieme pass. Gruszczak speelt de bal door. Földes rent richting de bal. Földes haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bogor United 30%, Batangkaluku FC 70%.
Bogor United - Batangkaluku FC 3:1