Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: Indopora Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3790
Indopora Dunadan Rangers
Attack Tactiek Bree v.11b
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 31.9
redelijk Schieten hopeloos
matig Passen goed
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
Doblas Santana onderschept slim de pass. Rósa rent richting de bal. Rósa passt de bal met de wreef. Guerino rent richting de bal. Guerino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Guerino passt de bal met de wreef. Muscă is nu in balbezit. Soeharto verovert de bal door een tackle van achteren. Rósa is nu in balbezit. Rósa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 54%, Dunadan Rangers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indopora - Dunadan Rangers 0:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Takwin komt het veld opgelopen. Samsuri komt het veld opgelopen. Vigoni komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Samsuri met een sublieme pass. Vigoni rent richting de bal. Dudek maakt een afschuwelijke overtreding. Dudek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudek. Vigoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Pramudji komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doblas Santana controleert de bal met de borst. Tart rent richting de bal. Tart passt de bal zonder na te denken. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hendriawan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Doblas Santana de bal. Doblas Santana probeert naar een medespeler te passen. Guerino is nu in balbezit. Guerino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lapid probeert naar een medespeler te passen. Tart is nu in balbezit. Tart probeert naar een medespeler te passen. Guerino rent richting de bal. Guerino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vigoni rent richting de bal. Dudek verovert de bal door een tackle van achteren. Molinero begaat een overtreding. Molinero krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Soeharto is nu in balbezit. Soeharto probeert naar een medespeler te passen. Rósa is nu in balbezit. Daar is Guerino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Dunadan Rangers 0:1

90e minuut.
Soeharto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wolf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 61%, Dunadan Rangers 39%.
Indopora - Dunadan Rangers 0:1