Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bogor United Evos Bandung
451mid Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.7 gemiddelde waardering 20.2
excellent Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen weak


3e minuut.
Bahri probeert de bal aan de voet te houden. Földes kopt de bal weg. Darojatun bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig haalt uit met een fantastische trap. Suryono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Esperanza met een sublieme pass. Wiyono geeft de bal voor. Retig is nu in balbezit. Retig draait met de bal, schiet en ... Kustanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suryono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig schiet op doel. Suryono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Evos Bandung 1:0

18e minuut.
Aritonang is nu in balbezit. Aritonang probeert naar een medespeler te passen. Retig is nu in balbezit. Retig haalt uit met een fantastische trap. Sarwana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Evos Bandung 2:0

34e minuut.
Bahri geeft de bal voor. Inworp. Devine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazimierowicz is nu in balbezit. Kazimierowicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Devine is nu in balbezit. Devine geeft de bal voor. Földes rent richting de bal. Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bahri geeft de bal voor. Inworp. Devine met de inworp. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Esperanza rent richting de bal. Esperanza met een sublieme pass. Sarwana bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes verovert de bal door een tackle van achteren. Földes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Evos Bandung 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bogor United 25%, Evos Bandung 75%.
Bogor United - Evos Bandung 3:0

46e minuut.
Retig rent richting de bal. Földes is nu in balbezit. Földes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sarwana de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Evos Bandung 4:0

48e minuut.
Devine met een snelle inworp. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darojatun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Földes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Retig legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Suryono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Evos Bandung 5:0

53e minuut.
Darojatun is nu in balbezit. Földes verovert de bal door een tackle van achteren. Földes met een sublieme pass. Retig is nu in balbezit. Retig draait met de bal, schiet en ... Suryono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ziccardi speelt de bal door. Daar is Aritonang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aritonang met een sublieme pass. Retig rent richting de bal. Retig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Sarwana de bal onder controle te krijgen. Wiyono geeft de bal voor. Pezzotti speelt de bal door. Retig rent richting de bal. Retig draait met de bal, schiet en ... Suryono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarwana heeft problemen om de bal te vangen. Retig rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Devine geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Esperanza springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Banda komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hudaya rent richting de bal. Esperanza verovert de bal door een tackle van achteren. Esperanza met een sublieme pass. Retig is nu in balbezit. Retig schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra passt de bal in één keer door. Pezzotti speelt de bal door. Retig is nu in balbezit. Retig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ramdani rent richting de bal. Retig verovert de bal door een tackle van achteren. Retig probeert naar een medespeler te passen. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Evos Bandung 6:0

72e minuut.
Darojatun bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperanza onderschept slim de pass. Esperanza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bahri de bal onder controle te krijgen. Devine geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hudaya rent richting de bal. Esperanza onderschept slim de pass. Ramdani is nu in balbezit. Esperanza onderschept slim de pass. Esperanza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sarwana geeft een lange en hoge pass. Kazimierowicz kopt de bal weg. Daar is Kustanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Suryono niet meer kan verder spelen. Muladi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Suprapto stond buitenspel. Kazimierowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes haalt uit met een fantastische trap. Muladi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Evos Bandung 7:0

80e minuut.
Budi Kusuma is nu in balbezit. Budi Kusuma met een sublieme pass. Bahri is nu in balbezit. Retig rent richting de bal. Retig haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig passt de bal in één keer door. Esperanza is nu in balbezit. Esperanza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kustanto de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Evos Bandung 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bogor United 14%, Evos Bandung 86%.
Bogor United - Evos Bandung 8:0