Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanarazu FC Evos Bandung
4-2-3-1-A Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Ben Hamo heeft problemen om de bal te vangen. Ѕcholes rent richting de bal. Ѕcholes passt de bal zonder na te denken. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Daar is Yosaputra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nope bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nope wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nope kan niet meer verder spelen. Merdžan komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Canetta geeft de bal voor. Chierici kopt de bal weg. Nurdiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc schiet op doel. Paal! Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sarwana rent richting de bal. Sarwana geeft een hoge lob. Darmajati is nu in balbezit. Darmajati haalt uit met een fantastische trap. Paluccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ben Hamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Budi Kusuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Budi Kusuma passt de bal met de wreef. Daar is Suprapto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suprapto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ramdani rent richting de bal. Ramdani geeft de bal voor. Suprapto is nu in balbezit. Suprapto draait met de bal, schiet en ... Paluccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ѕcholes met een sublieme pass. Ben Hamo is nu in balbezit. Ben Hamo probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Rohiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sarwana de bal. Paal!

42e minuut.
Darojatun geeft een hoge lob. Darmajati is nu in balbezit. Darmajati speelt de bal door. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra haalt uit met een fantastische trap. Paluccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarazu FC 58%, Evos Bandung 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanarazu FC - Evos Bandung 0:0

47e minuut.
Darojatun geeft de bal voor. Daar is Husyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husyev geeft een lange en hoge pass. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarazu FC - Evos Bandung 1:0

54e minuut.
Ben Hamo probeert naar een medespeler te passen. Herlevi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kustanto de bal. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdžan onderschept slim de pass. Merdžan passt de bal in één keer door. Herlevi is nu in balbezit. Herlevi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Herlevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlevi passt de bal met de wreef. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc schiet op doel. Rohiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarazu FC - Evos Bandung 2:0

64e minuut.
Claus-Oehler passt de bal zonder na te denken. Herlevi met een sublieme pass. Ѕcholes met een sublieme pass. Daar is Mihliuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ben Hamo kopt de bal weg. Nurdiyanto is nu in balbezit. Met opzet legt Chierici zijn tegenspeler op de grond. Nurdiyanto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nurdiyanto kan niet meer verder spelen. Bahri komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Chierici verovert de bal door een tackle van achteren. Chierici passt de bal in één keer door. Ben Hamo geeft de bal voor. Mihliuc springt en kopt de bal. Kustanto probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ѕcholes probeert naar een medespeler te passen. Herlevi is nu in balbezit. Herlevi met een sublieme pass. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Mihliuc schiet op doel. Kustanto probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Herlevi zal de hoekschop nemen. Husyev kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Claus-Oehler verovert de bal door een tackle van achteren. Claus-Oehler geeft de bal voor. Klungelig pakt Sarwana de bal. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kustanto heeft problemen om de bal te vangen. Ѕcholes is nu in balbezit. Ѕcholes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarazu FC - Evos Bandung 3:0

88e minuut.
Ben Hamo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kustanto de bal. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Kustanto probeert de bal met de borst te controleren. Rohiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarazu FC 38%, Evos Bandung 62%.
Kanarazu FC - Evos Bandung 3:0