Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: Vernen Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2805
Vernen Vernen United
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 29.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Bachtiar de bal onder controle te krijgen. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachtiar onderschept slim de pass. Begawan rent richting de bal. Begawan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Supandi met een sublieme pass. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi haalt uit met een fantastische trap. Pekey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Vernen United 0:1

14e minuut.
Bachtiar geeft een lange en hoge pass. Ruhiyat kopt de bal weg. Rahmanto speelt de bal door. Begawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Begawan schiet op doel. Saputra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Begawan met een sublieme pass. Djuanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanto onderschept slim de pass. Rahmanto draait met de bal, schiet en ... Saputra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vernen - Vernen United 1:1

21e minuut.
Abdillah speelt de bal door. Patha is nu in balbezit. Patha schiet op doel. Supandi probeert de bal aan de voet te houden. Salampessy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Vernen United 1:2

27e minuut.
Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah speelt de bal door. Salampessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Begawan onderschept slim de pass. Begawan passt de bal in één keer door. Daar is Supriyadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supriyadi haalt uit met een fantastische trap. Saputra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vernen - Vernen United 2:2

43e minuut.
Begawan probeert naar een medespeler te passen. Rahmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Djuanda speelt de bal door. Rahmanto rent richting de bal. Rahmanto schiet op doel. Saputra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernen 64%, Vernen United 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vernen - Vernen United 2:2

46e minuut.
Bachtiar onderschept slim de pass. Bachtiar met een sublieme pass. Klungelig pakt Natapura de bal. Hariyadi onderschept slim de pass. Hariyadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Vernen United 2:3

52e minuut.
Supardi is nu in balbezit. Manukai is nu in balbezit. Supardi begaat een overtreding. Supardi krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Hambadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanto onderschept slim de pass. Rahmanto kan de bal niet met de borst controleren. Rahmanto haalt uit met een fantastische trap. Saputra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vernen - Vernen United 3:3

57e minuut.
Manukai passt de bal met de wreef. Rahmanto is nu in balbezit. Djuanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanto verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Soeharto rent richting de bal. Soeharto passt de bal met de wreef. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi draait met de bal, schiet en ... Sudaryono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Vernen United 3:4

62e minuut.
Manukai kopt de bal weg. Bachtiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachtiar geeft een lange en hoge pass. Supriyadi rent richting de bal. Supriyadi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Manukai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bintang met de inworp. Supardi rent richting de bal. Supardi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Vernen United 3:5

68e minuut.
Supardi kopt de bal weg. Hariyadi is nu in balbezit. Supandi onderschept slim de pass. Patha onderschept slim de pass. Patha draait met de bal, schiet en ... Sudaryono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patha is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ruhiyat passt de bal met de wreef. Begawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanto is nu in balbezit. Rahmanto schiet op doel. Saputra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Vernen United 4:5

81e minuut.
Ruhiyat kopt de bal weg. Daar is Bachtiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patha rent richting de bal. Daar is Hariyadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariyadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernen - Vernen United 4:6

85e minuut.
Soeharto met een sublieme pass. Manukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukai passt de bal zonder na te denken. Patha is nu in balbezit. Patha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kabes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Begawan de bal. Begawan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rahmanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahmanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernen 62%, Vernen United 38%.
Vernen - Vernen United 4:6