Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhaskstrom BAPAKMU FC
4-3-3 Tactiek 541
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
Gadocha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadocha passt de bal in één keer door. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong heeft problemen om de bal te vangen. Hải Phong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gadocha speelt de bal door. Kardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardas met een sublieme pass. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong schiet op doel. Marinaccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - BAPAKMU FC 0:1

19e minuut.
Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos passt de bal in één keer door. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong schiet op doel. Marinaccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - BAPAKMU FC 0:2

22e minuut.
Marinaccio speelt de bal door. Pasir kopt de bal weg. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong schiet op doel. Marinaccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - BAPAKMU FC 0:3

24e minuut.
Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kardas met een snelle inworp. Krzos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gadocha onderschept slim de pass. Gadocha met een sublieme pass. Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Widianto rent richting de bal. Widianto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Poidevin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gadocha is nu in balbezit. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Daar is Dyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong schiet op doel. Marinaccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasir met de inworp. Doni is nu in balbezit. Doni geeft een hoge lob. Hải Phong maakt een snoekduik en kopt de bal. Marinaccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mirski rent richting de bal. Mirski geeft de bal voor. Inworp. Szarniak met de inworp. Doni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chajdas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Doni de bal onder controle te krijgen. Renusz kopt de bal weg. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. Marinaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaskstrom 57%, BAPAKMU FC 43%.
Zhaskstrom - BAPAKMU FC 0:3

47e minuut.
Doni probeert naar een medespeler te passen. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hải Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. Marinaccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - BAPAKMU FC 0:4

54e minuut.
Inworp. Triharjanto komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klungelig pakt Chajdas de bal. Doni rent richting de bal. Doni speelt de bal door. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pasir met een sublieme pass. Klungelig pakt Hải Phong de bal. Doni is nu in balbezit. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong schiet op doel. Marinaccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schäfer komt het veld opgelopen. Gultom komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Schäfer met de inworp. Daar is Kiniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doni met een sublieme pass. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Schäfer met een sublieme pass. Widianto is nu in balbezit. Widianto passt de bal met de wreef. Gultom is nu in balbezit. Gultom haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Renusz rent richting de bal. Renusz speelt de bal door. Pasir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hải Phong de bal. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. Marinaccio bokst de bal weg.

77e minuut.
Inworp. Schaars komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Daar is Gadocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manusiwa is nu in balbezit. Manusiwa passt de bal met de wreef. Widianto is nu in balbezit. Widianto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaskstrom 64%, BAPAKMU FC 36%.
Zhaskstrom - BAPAKMU FC 0:4