Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhaskstrom AS GUNNERS cp
4-3-3 Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 32.5
redelijk Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Widianto passt de bal zonder na te denken. Kiniec is nu in balbezit. Kiniec passt de bal zonder na te denken. Ware is nu in balbezit. Ware haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Klungelig pakt Ostinoff de bal. Ostinoff probeert naar een medespeler te passen. Kiniec geeft een hoge lob. Bělohlávek heeft problemen om de bal te vangen. Solheim verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Ware, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariyadi rent richting de bal. Ware maakt een afschuwelijke overtreding. Ariyadi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ariyadi kan niet meer verder spelen. Pramudji komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Pramudji kopt de bal weg. Ostinoff controleert de bal met de borst. Kiniec begaat een overtreding. Kiniec krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Antonoloukas speelt de bal door. Ostinoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostinoff schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dyrek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - AS GUNNERS cp 0:1

23e minuut.
Kiniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kiniec passt de bal zonder na te denken. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim draait met de bal, schiet en ... Abreu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhaskstrom - AS GUNNERS cp 1:1

29e minuut.
Kiniec passt de bal in één keer door. Manusiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusiwa passt de bal met de wreef. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dyrek passt de bal zonder na te denken. Manusiwa probeert naar een medespeler te passen. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kiniec probeert naar een medespeler te passen. Manusiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusiwa speelt de bal door. Solheim is nu in balbezit. Solheim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Manusiwa neemt de hoekschop. Ware rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hamdar neemt de hoekschop. Solheim springt en kopt de bal. Abreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaskstrom 39%, AS GUNNERS cp 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhaskstrom - AS GUNNERS cp 1:1

47e minuut.
Manusiwa passt de bal zonder na te denken. Mirski rent richting de bal. Vlahuţă onderschept slim de pass. Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Pramudji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiniec onderschept slim de pass. Kiniec passt de bal met de wreef. Ware rent richting de bal. Ware haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Triharjanto komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gultom komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schäfer komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Widianto rent richting de bal. Manusiwa is nu in balbezit. Manusiwa speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gultom probeert naar een medespeler te passen. Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer probeert naar een medespeler te passen. Gultom rent richting de bal. Gultom draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bělohlávek onderschept slim de pass. Ware begaat een overtreding. Bělohlávek raakt geblesseerd tijdens het duel. Schaars komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer verovert de bal door een tackle van achteren. Schäfer met een sublieme pass. Ware is nu in balbezit. Ware schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Rénier komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Hadiyan heeft problemen om de bal te vangen. Rénier rent richting de bal. Rénier passt de bal zonder na te denken. Gultom is nu in balbezit. Gultom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - AS GUNNERS cp 2:1

88e minuut.
Ilovici geeft een lange en hoge pass. Antonoloukas kopt de bal weg. Swędera geeft een lange en hoge pass. Widianto heeft problemen om de bal te vangen. Widianto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaskstrom 39%, AS GUNNERS cp 61%.
Zhaskstrom - AS GUNNERS cp 2:1