Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CILE DoG FC Sunari FC
Normal Tactiek 451
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 32.4
weak Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen average


8e minuut.
Asmat speelt de bal door. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakaria rent richting de bal. Ylifrantti onderschept slim de pass. Ylifrantti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Munawar geeft de bal voor. Inworp. Mardiyanto met de inworp. Martinchev is nu in balbezit. Martinchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nuriana is nu in balbezit. Mardiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Mardiyanto met een sublieme pass. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Supriyadi is nu in balbezit. Supriyadi geeft de bal voor. Kartiko probeert de bal met de borst te controleren. Surya verovert de bal door een tackle van achteren. Surya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mardiyanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinchev passt de bal in één keer door. Asmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - Sunari FC 0:1

29e minuut.
Munawar rent richting de bal. Munawar geeft een lange en hoge pass. Asmat is nu in balbezit. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - Sunari FC 0:2

36e minuut.
Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Asmat rent richting de bal. Asmat probeert naar een medespeler te passen. Mardiyanto rent richting de bal. Mardiyanto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Ylifrantti de bal. Misrun is nu in balbezit. Ylifrantti onderschept slim de pass. Ylifrantti haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Munawar de bal. Novrianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Asmat rent richting de bal. Supriyadi rent richting de bal. Supriyadi speelt de bal door. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti draait met de bal, schiet en ... Novrianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CILE DoG FC 69%, Sunari FC 31%.
CILE DoG FC - Sunari FC 0:2

46e minuut.
Asmat geeft de bal voor. Zakaria controleert de bal met de borst. Ylifrantti is nu in balbezit. Ylifrantti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - Sunari FC 0:3

48e minuut.
Asmat met een sublieme pass. Samba rent richting de bal. Samba geeft de bal voor. Jatinegara is nu in balbezit. Jatinegara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Supriyadi geeft de bal voor. Klungelig pakt Martinchev de bal. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti draait met de bal, schiet en ... Novrianto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - Sunari FC 0:4

55e minuut.
Nuriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuriana passt de bal zonder na te denken. Martinchev speelt de bal door. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti schiet op doel. Novrianto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nazaruddin komt het veld opgelopen. Muhammad komt het veld opgelopen. Novrianto trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Supriyadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asmat rent richting de bal. Asmat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mardiyanto passt de bal zonder na te denken. Martinchev met een sublieme pass. Samba is nu in balbezit. Muhammad verovert de bal door een tackle van achteren. Muhammad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mardiyanto met een snelle inworp. Martinchev is nu in balbezit. Martinchev geeft een lange en hoge pass. Muhammad rent richting de bal. Muhammad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Asmat passt de bal in één keer door. Muhammad bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakaria legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muhammad raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Muhammad kan niet meer verder spelen. Rudiyanto komt het veld opgelopen. Martinchev neemt de penalty, wat een uithaal! Novrianto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - Sunari FC 0:5

74e minuut.
Munawar rent richting de bal. Munawar geeft een hoge lob. Nazaruddin kopt de bal weg. Mardiyanto is nu in balbezit. Mardiyanto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nuriana passt de bal zonder na te denken. Martinchev rent richting de bal. Martinchev met een sublieme pass. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mardiyanto controleert de bal met de borst. Nuriana is nu in balbezit. Mardiyanto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mardiyanto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Siagian rent richting de bal. Asmat rent richting de bal. Asmat speelt de bal door. Rudiyanto rent richting de bal. Rudiyanto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CILE DoG FC 69%, Sunari FC 31%.
CILE DoG FC - Sunari FC 0:5