Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Putra Yohan Manchester Village
TargetMan Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 17
good Schieten average
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Villafraz rent richting de bal. Olías is nu in balbezit. Olías geeft de bal voor. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Darmawan met een sublieme pass. Lenfant rent richting de bal. Pekey rent richting de bal. Lenfant verovert de bal door een tackle van achteren. Lenfant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Manchester Village 1:0

7e minuut.
Lenfant is nu in balbezit. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant rent richting de bal. Villafraz rent richting de bal. Villafraz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohan geeft een hoge lob. Samba kan de bal niet met de borst controleren. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kawski heeft problemen om de bal te vangen. Nechvátal speelt de bal door. Lenfant rent richting de bal. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. Prihatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Manchester Village 2:0

28e minuut.
Prihatin met een harde bal richting middenveld. Nechvátal controleert de bal met de borst. Nechvátal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lenfant de bal. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. Prihatin bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Prihatin niet meer kan verder spelen. Widodo komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Halid onderschept slim de pass. Halid passt de bal met de wreef. Lantang rent richting de bal. Villafraz rent richting de bal. Villafraz draait met de bal, schiet en ... Widodo bokst de bal weg.

33e minuut.
Pohan is nu in balbezit. Nechvátal onderschept slim de pass. Nechvátal probeert naar een medespeler te passen. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Manchester Village 3:0

38e minuut.
Widodo trapt de bal weg van het doel. Nyong kopt de bal weg. Pangkatana heeft problemen om de bal te vangen. Kawski is nu in balbezit. Kawski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lenfant verovert de bal door een tackle van achteren. Villafraz is nu in balbezit. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. Widodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Manchester Village 4:0

41e minuut.
Halid verovert de bal door een tackle van achteren. Olías onderschept slim de pass. Daar is Lenfant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. Widodo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Manchester Village 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Yohan 26%, Manchester Village 74%.
Putra Yohan - Manchester Village 5:0

46e minuut.
Halid onderschept slim de pass. Halid passt de bal zonder na te denken. Napitupulu rent richting de bal. Villafraz verovert de bal door een tackle van achteren. Villafraz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Manchester Village 6:0

53e minuut.
Nyong kopt de bal weg. Klungelig pakt Kawski de bal. Nechvátal probeert naar een medespeler te passen. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Manchester Village 7:0

59e minuut.
Kawski rent richting de bal. Pekey rent richting de bal. Pekey speelt de bal door. Lenfant rent richting de bal. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski geeft een lange en hoge pass. Olías kopt de bal weg. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos komt het veld opgelopen. Brusasco komt het veld opgelopen. Aiboy komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Supriyarso komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muis de bal. Villafraz rent richting de bal. Villafraz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inworp. Olías met de inworp. Pekey is nu in balbezit. Aiboy verovert de bal door een tackle van achteren. Aiboy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías passt de bal met de wreef. Villafraz rent richting de bal. Villafraz haalt uit met een fantastische trap. Widodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Manchester Village 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Yohan 33%, Manchester Village 67%.
Putra Yohan - Manchester Village 8:0