Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anggrek Ceria FC PPSM Magelang
442 Tactiek myTactic
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 32.2
good Schieten poor
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Puspito rent richting de bal. Ishak verovert de bal door een tackle van achteren. Ishak passt de bal in één keer door. Lantang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 0:1

17e minuut.
Ishak met een snelle inworp. Hendra rent richting de bal. Hendra met een sublieme pass. Lantang is nu in balbezit. Lantang haalt uit met een fantastische trap. Solichin bokst de bal weg.

20e minuut.
Lebas speelt de bal door. Soedarmoko is nu in balbezit. Ishak begaat een overtreding. Ishak krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lantang rent richting de bal. Lantang draait met de bal, schiet en ... Tamani heeft problemen om de bal te vangen. Prayuna is nu in balbezit. Prayuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 68%, PPSM Magelang 32%.
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 0:1

47e minuut.
Puspito rent richting de bal. Ishak onderschept slim de pass. Ishak geeft een lange en hoge pass. Lantang rent richting de bal. Lantang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tabijna onderschept slim de pass. Tabijna geeft de bal voor. Arismunandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismunandar geeft de bal voor. Lantang krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Opaliński kopt de bal weg. Kambey controleert de bal met de borst. Yunus speelt de bal door. Lantang is nu in balbezit. Lantang schiet op doel. Solichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Prayuna verovert de bal door een tackle van achteren. Prayuna geeft een lange en hoge pass. Rettore rent richting de bal. Lantang verovert de bal door een tackle van achteren. Lantang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wibisono probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prayuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prayuna geeft een hoge lob. Lantang krijgt zijn hoofd ertegen. Solichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 62%, PPSM Magelang 38%.
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 0:2