Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.03
  • Stadion: BOT AI Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4363
BOT AI CILE DoG FC
NETRAL Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 18.2
uitstekend Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesz met een snelle inworp. Talpăşan is nu in balbezit. Talpăşan geeft een hoge lob. Şərifzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - CILE DoG FC 1:0

7e minuut.
Czekański met een sublieme pass. Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan passt de bal zonder na te denken. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sturlaugsson met een sublieme pass. Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zakaria geeft een hoge lob. Sippel rent richting de bal. Sippel geeft een lange en hoge pass. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Misrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sippel rent richting de bal. Sippel geeft de bal voor. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talpăşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brysiak rent richting de bal. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Novrianto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - CILE DoG FC 2:0

20e minuut.
Wisudo speelt de bal door. Misrun is nu in balbezit. Tikhomirov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tikhomirov krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Misrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - CILE DoG FC 3:0

25e minuut.
Talpăşan passt de bal in één keer door. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak passt de bal met de wreef. Daar is Şərifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăşan speelt de bal door. Brysiak rent richting de bal. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Novrianto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - CILE DoG FC 4:0

29e minuut.
Wisudo is nu in balbezit. Jatinegara onderschept slim de pass. Tikhomirov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tikhomirov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jatinegara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Misrun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czekański probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Amo trapt de bal weg. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Munawar kopt de bal weg. Sturlaugsson is nu in balbezit. Sturlaugsson probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə heeft problemen om de bal te vangen. Şərifzadə schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Wisudo onderschept slim de pass. Wisudo met een sublieme pass. Nuriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Misrun is nu in balbezit. Wisudo geeft de bal voor. Talpăşan is nu in balbezit. Talpăşan probeert naar een medespeler te passen. Brysiak is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Brysiak rent richting de bal. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Talpăşan kopt de bal weg. Klungelig pakt Brysiak de bal. Siagian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siagian krijgt een gele kaart. Brysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sturlaugsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şərifzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Novrianto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Şərifzadə onderschept slim de pass. Şərifzadə speelt de bal door. Lesz probeert naar een medespeler te passen. Brysiak heeft problemen om de bal te vangen. Brysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - CILE DoG FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOT AI 27%, CILE DoG FC 73%.
BOT AI - CILE DoG FC 5:0

51e minuut.
Nuriana onderschept slim de pass. Talpăşan verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăşan speelt de bal door. Klungelig pakt Şərifzadə de bal. Şərifzadə schiet op doel. Novrianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Şərifzadə heeft problemen om de bal te vangen. Şərifzadə geeft een hoge lob. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak schiet op doel. Novrianto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zakaria probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - CILE DoG FC 6:0

59e minuut.
Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə passt de bal zonder na te denken. Nuriana verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăşan probeert de bal met de borst te controleren. Talpăşan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sippel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sippel speelt de bal door. Talpăşan probeert naar een medespeler te passen. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Talpăşan geeft een hoge lob. Zakaria kopt de bal weg. Munawar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Novrianto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şərifzadə rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - CILE DoG FC 7:0

82e minuut.
Talpăşan passt de bal in één keer door. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak passt de bal zonder na te denken. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - CILE DoG FC 8:0

83e minuut.
Siagian is nu in balbezit. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak passt de bal zonder na te denken. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ... Novrianto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Brysiak rent richting de bal. Nuriana rent richting de bal. Sturlaugsson onderschept slim de pass. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Novrianto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Doeltrap. Zakaria met een harde bal richting middenveld. Endang kopt de bal weg. Klungelig pakt Brysiak de bal. Brysiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sippel met een sublieme pass. Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan passt de bal met de wreef. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOT AI - CILE DoG FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOT AI 24%, CILE DoG FC 76%.
BOT AI - CILE DoG FC 9:0