Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CILE DoG FC PPSM Magelang
Normal Tactiek myTactic
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 31.1
weak Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


20e minuut.
Nurdjaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdjaman geeft een lange en hoge pass. Siagian probeert de bal aan de voet te houden. Supendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supendi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - PPSM Magelang 0:1

22e minuut.
Misrun rent richting de bal. Hendra onderschept slim de pass. Supendi is nu in balbezit. Supendi schiet op doel. Novrianto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - PPSM Magelang 0:2

23e minuut.
Jatinegara is nu in balbezit. Nurdjaman verovert de bal door een tackle van achteren. Nurdjaman geeft een hoge lob. Supendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - PPSM Magelang 0:3

31e minuut.
Yunus is nu in balbezit. Nurdjaman rent richting de bal. Nurdjaman geeft de bal voor. Supendi rent richting de bal. Supendi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klungelig pakt Nurdjaman de bal. Nere geeft een lange en hoge pass. Hendra kopt de bal weg. Supendi rent richting de bal. Supendi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Novrianto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Novrianto zal de hoekschop nemen. Supendi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Arismunandar rent richting de bal. Arismunandar geeft een hoge lob. Novrianto heeft problemen om de bal te vangen. Supendi rent richting de bal. Supendi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Novrianto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - PPSM Magelang 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CILE DoG FC 75%, PPSM Magelang 25%.
CILE DoG FC - PPSM Magelang 0:4

46e minuut.
Novrianto is nu in balbezit. Kuncahyo speelt de bal door. Misrun is nu in balbezit. Supendi verovert de bal door een tackle van achteren. Supendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - PPSM Magelang 0:5

49e minuut.
Endang rent richting de bal. Nurdjaman speelt de bal door. Klungelig pakt Supendi de bal. Supendi haalt uit met een fantastische trap. Novrianto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - PPSM Magelang 0:6

57e minuut.
Nuriana met een sublieme pass. Wibisono is nu in balbezit. Wibisono passt de bal zonder na te denken. Supendi rent richting de bal. Supendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Misrun is nu in balbezit. Nurdjaman verovert de bal door een tackle van achteren. Nurdjaman met een sublieme pass. Supendi rent richting de bal. Supendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Supendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adsit bereikt de bal nog maar net als eerste. Adsit passt de bal in één keer door. Supendi rent richting de bal. Supendi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Novrianto verovert de bal door een tackle van achteren. Novrianto met een sublieme pass. Nurdjaman rent richting de bal. Supendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supendi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Munawar met een harde bal richting middenveld. Daar is Kuncahyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendra kopt de bal weg. Supendi is nu in balbezit. Supendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CILE DoG FC - PPSM Magelang 0:7

88e minuut.
Endang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jatinegara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supendi is nu in balbezit. Supendi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CILE DoG FC 72%, PPSM Magelang 28%.
CILE DoG FC - PPSM Magelang 0:7