Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Village BOT AI
Normal Tactiek NETRAL
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 42.1
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Wanggai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanggai passt de bal zonder na te denken. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lantang de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lantang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prihatin speelt de bal door. Sturlaugsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Craia de bal onder controle te krijgen. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Craia is nu in balbezit. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia probeert naar een medespeler te passen. Wanggai rent richting de bal. Wanggai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Wanggai verovert de bal door een tackle van achteren. Wanggai geeft een lange en hoge pass. Daar is Lantang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muis trapt de bal weg. Wisudo kopt de bal weg. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Prihatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Talpăşan probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə heeft problemen om de bal te vangen. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel. Prihatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Talpăşan geeft een hoge lob. Muis heeft problemen om de bal te vangen. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Prihatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:1

15e minuut.
Brysiak is nu in balbezit. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Talpăşan de bal. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:2

15e minuut.
Darwis speelt de bal door. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Muis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:3

22e minuut.
Wisudo geeft een hoge lob. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Muis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:4

22e minuut.
Darwis speelt de bal door. Jati is nu in balbezit. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:5

26e minuut.
Prihatin met een harde bal richting middenveld. Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan passt de bal met de wreef. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lantang trapt de bal weg. Craia kopt de bal weg. Brysiak rent richting de bal. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Prihatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:6

30e minuut.
Napitupulu rent richting de bal. Napitupulu geeft de bal voor. Pangkatana probeert de bal aan de voet te houden. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sippel met een snelle inworp. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia met een sublieme pass. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:7

35e minuut.
Craia met een sublieme pass. Klungelig pakt Şərifzadə de bal. Pangkatana is nu in balbezit. Şərifzadə onderschept slim de pass. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pangkatana kopt de bal weg. Darwis rent richting de bal. Wisudo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Wisudo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wisudo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Şərifzadə speelt de bal door. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Napitupulu rent richting de bal. Brysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:8

45e minuut.
Doeltrap. Tikhomirov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Village 75%, BOT AI 25%.
Manchester Village - BOT AI 0:8

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Prihatin niet meer kan verder spelen. Widodo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Brysiak is nu in balbezit. Tikhomirov rent richting de bal. Tikhomirov passt de bal in één keer door. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Widodo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wanggai zal de hoekschop nemen. Tikhomirov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wanggai passt de bal in één keer door. Şərifzadə heeft problemen om de bal te vangen. Şərifzadə geeft een lange en hoge pass. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sippel speelt de bal door. Klungelig pakt Pangkatana de bal. Tikhomirov is nu in balbezit. Tikhomirov probeert naar een medespeler te passen. Talpăşan speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana met een sublieme pass. Daar is Brysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:9

64e minuut.
Pangkatana rent richting de bal. Şərifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak rent richting de bal. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lantang de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sippel onderschept slim de pass. Sippel speelt de bal door. Wanggai speelt de bal door. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Muis trapt de bal weg. Tikhomirov kopt de bal weg. Lantang bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:10

69e minuut.
Pohan rent richting de bal. Pohan met een sublieme pass. Sippel speelt de bal door. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:11

71e minuut.
Sippel is nu in balbezit. Wanggai geeft een lange en hoge pass. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə schiet op doel. Paal! Widodo bokst de bal weg. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel. Widodo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sippel speelt de bal door. Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăşan geeft een hoge lob. Şərifzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sippel probeert naar een medespeler te passen. Tikhomirov speelt de bal door. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak rent richting de bal. Brysiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:12

76e minuut.
Jati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Darwis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lesz probeert naar een medespeler te passen. Talpăşan is nu in balbezit. Talpăşan passt de bal met de wreef. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak schiet op doel. Widodo bokst de bal weg.

84e minuut.
Tikhomirov probeert naar een medespeler te passen. Talpăşan rent richting de bal. Brysiak is nu in balbezit. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ... Widodo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Şərifzadə schiet op doel. Doeltrap. Widodo met een harde bal richting middenveld. Wanggai probeert de bal met de borst te controleren. Wanggai draait met de bal, schiet en ... Widodo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Sippel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sippel passt de bal met de wreef. Wanggai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanggai geeft een lange en hoge pass. Brysiak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Talpăşan neemt de hoekschop. Daar is Muis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Village - BOT AI 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Village 88%, BOT AI 12%.
Manchester Village - BOT AI 0:13