Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasuruan Football Club Manchester Village
Black Adam Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten matig
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kosandi met een sublieme pass. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Simanungkalit bereikt de bal nog maar net als eerste. Simanungkalit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasuruan Football Club - Manchester Village 1:0

18e minuut.
Lantang speelt de bal door. Simanungkalit bereikt de bal nog maar net als eerste. Simanungkalit speelt de bal door. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
Pekey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargitai verovert de bal door een tackle van achteren. Hargitai geeft de bal voor. Effendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pohan heeft problemen om de bal te vangen. Effendy rent richting de bal. Effendy passt de bal zonder na te denken. Wahab rent richting de bal. Wahab draait met de bal, schiet en ... Paal! Prihatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Muis is nu in balbezit. Simanungkalit verovert de bal door een tackle van achteren. Simanungkalit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasuruan Football Club - Manchester Village 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasuruan Football Club 44%, Manchester Village 56%.
Pasuruan Football Club - Manchester Village 2:0

46e minuut.
Jati passt de bal in één keer door. Nyong heeft problemen om de bal te vangen. Nyong speelt de bal door. Simanungkalit bereikt de bal nog maar net als eerste. Simanungkalit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab verovert de bal door een tackle van achteren. Pangkatana is nu in balbezit. Wahab onderschept slim de pass. Wahab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasuruan Football Club - Manchester Village 3:0

62e minuut.
Pekey rent richting de bal. Pekey speelt de bal door. Kosandi heeft problemen om de bal te vangen. Simanungkalit bereikt de bal nog maar net als eerste. Simanungkalit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasuruan Football Club - Manchester Village 4:0

63e minuut.
Wahab geeft een lange en hoge pass. Lantang heeft problemen om de bal te vangen. Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab onderschept slim de pass. Wahab geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasuruan Football Club - Manchester Village 5:0

66e minuut.
Soetrisno geeft een lange en hoge pass. Hargitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargitai geeft de bal voor. Wahab rent richting de bal. Wahab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Effendy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Effendy geeft een lange en hoge pass. Napitupulu heeft problemen om de bal te vangen. Simanungkalit bereikt de bal nog maar net als eerste. Simanungkalit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Purwono komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Effendy rent richting de bal. Purwono rent richting de bal. Muis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Purwono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simanungkalit legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Prihatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali geeft de bal voor. Purwono bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwono haalt uit met een fantastische trap. Prihatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Pangkatana is nu in balbezit. Pangkatana speelt de bal door. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati schiet op doel. Suherman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasuruan Football Club 41%, Manchester Village 59%.
Pasuruan Football Club - Manchester Village 5:0