Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: Mojosari Fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2155
Mojosari Fc S.S Lazio Indonesia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Triadi geeft een lange en hoge pass. Saepul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gebze is nu in balbezit. Saepul is nu in balbezit. Saepul haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mojosari Fc - S.S Lazio Indonesia 0:1

34e minuut.
Hasibuan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Triadi met een sublieme pass. Irawan probeert de bal aan de voet te houden. Setyabudi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sanusi speelt de bal door. Setyabudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Setyabudi met een sublieme pass. Iswantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iswantoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojosari Fc 52%, S.S Lazio Indonesia 48%.
Mojosari Fc - S.S Lazio Indonesia 0:1

48e minuut.
Triadi rent richting de bal. Irawan verovert de bal door een tackle van achteren. Irawan probeert naar een medespeler te passen. Iswantoro is nu in balbezit. Iswantoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sanusi met een sublieme pass. Iswantoro is nu in balbezit. Triadi is nu in balbezit. Iswantoro rent richting de bal. Iswantoro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Triadi is nu in balbezit. Ramanda rent richting de bal. Triadi onderschept slim de pass. Triadi schiet op doel. Mukhlis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojosari Fc 41%, S.S Lazio Indonesia 59%.
Mojosari Fc - S.S Lazio Indonesia 0:1