Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: Puji fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2019
PikoFC gerengseng fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Toisuta geeft een hoge lob. Numfor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kustanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarwana verovert de bal door een tackle van achteren. Sarwana schiet op doel. Sofyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Dinata bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinata speelt de bal door. Nurcahyo heeft problemen om de bal te vangen. Sarwana is nu in balbezit. Sarwana schiet op doel. Sofyan bokst de bal weg.

17e minuut.
Rangkuti speelt de bal door. Sarwana heeft problemen om de bal te vangen. Asmat is nu in balbezit. Sarwana onderschept slim de pass. Sarwana schiet op doel. Sofyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Estyaji is nu in balbezit. Praja bereikt de bal nog maar net als eerste. Triyantoro onderschept slim de pass. Estyaji verovert de bal door een tackle van achteren. Estyaji schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Nurcahyo is nu in balbezit. Estyaji is nu in balbezit. Estyaji passt de bal in één keer door. Praja rent richting de bal. Praja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PikoFC 53%, gerengseng fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PikoFC - gerengseng fc 0:0

70e minuut.
Sopandi geeft een hoge lob. Inworp. Bachdim met de inworp. Estyaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Estyaji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Yudhoyono passt de bal zonder na te denken. Sarwana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulistyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarwana is nu in balbezit. Sarwana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sulistyo kopt de bal weg. Asmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmat passt de bal in één keer door. Tanjung heeft problemen om de bal te vangen. Tanjung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sulistyo onderschept slim de pass. Yusuf probeert naar een medespeler te passen. Praja rent richting de bal. Estyaji rent richting de bal. Estyaji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rangkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangkuti geeft een hoge lob. Dinata kan de bal niet met de borst controleren. Sarwana is nu in balbezit. Sarwana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PikoFC - gerengseng fc 0:1

88e minuut.
Nurcahyo geeft een hoge lob. Zaenal rent richting de bal. Malanua begaat een overtreding. Zaenal moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zaenal kan niet meer verder spelen. Nurdiyantoro komt het veld opgelopen. Sulistyo met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Triyantoro de bal. Estyaji is nu in balbezit. Estyaji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PikoFC 55%, gerengseng fc 45%.
PikoFC - gerengseng fc 0:1