Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mojosari Fc FC Tarkam
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Halid verovert de bal door een tackle van achteren. Halid geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Triadi de bal onder controle te krijgen. Iswantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iswantoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nursidik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rizal is nu in balbezit. Rizal passt de bal zonder na te denken. Rizal is nu in balbezit. Rizal geeft een lange en hoge pass. Ismail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Triadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Triadi passt de bal met de wreef. Satya rent richting de bal. Mandra is nu in balbezit. Mandra draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Triadi de bal. Mandra rent richting de bal. Mandra passt de bal in één keer door. Daar is Latuperisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latuperisa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojosari Fc 59%, FC Tarkam 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mojosari Fc - FC Tarkam 0:0

58e minuut.
Rizal passt de bal met de wreef. Satya is nu in balbezit. Suprana maakt een afschuwelijke overtreding. Suprana is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Satya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Satya met een snel genomen vrije trap. Hasibuan rent richting de bal. Hasibuan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Satya is nu in balbezit. Satya speelt de bal door. Iswantoro rent richting de bal. Iswantoro schiet op doel. Maulana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Awaludin met een sublieme pass. Satya rent richting de bal. Satya passt de bal zonder na te denken. Iswantoro is nu in balbezit. Iswantoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojosari Fc - FC Tarkam 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojosari Fc 25%, FC Tarkam 75%.
Mojosari Fc - FC Tarkam 1:0