Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: Battle FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2708
Kalot United PetirZeus
Normal Tactiek neww111
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartiko verovert de bal door een tackle van achteren. Bakrie maakt een afschuwelijke overtreding. Bakrie krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bakrie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suprihadi de bal. Sapara is nu in balbezit. Sapara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bakrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Oetama is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakrie. Bakrie krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

13e minuut.
Bachtiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaenuri begaat een overtreding. Zaenuri krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Madani is nu in balbezit. Walczewski rent richting de bal. Walczewski probeert naar een medespeler te passen. Mainaky rent richting de bal. Mainaky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kartiko onderschept slim de pass. Kartiko speelt de bal door. Watulingas is nu in balbezit. Watulingas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Madani geeft de bal voor. Yasin heeft problemen om de bal te vangen. Oetama geeft een hoge lob. Mainaky is nu in balbezit. Mainaky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Solehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaenuri onderschept slim de pass. Solehan verovert de bal door een tackle van achteren. Solehan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Watulingas is nu in balbezit. Walczewski onderschept slim de pass. Walczewski met een sublieme pass. Mainaky is nu in balbezit. Mainaky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalot United 44%, PetirZeus 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalot United - PetirZeus 0:0

71e minuut.
Bachtiar onderschept slim de pass. Solehan is nu in balbezit. Solehan passt de bal met de wreef. Mainaky rent richting de bal. Mainaky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Madani kopt de bal weg. Rudjito is nu in balbezit. Mainaky verovert de bal door een tackle van achteren. Solehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Solehan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Kartiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jatmiko is nu in balbezit. Jatmiko met een sublieme pass. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalot United - PetirZeus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalot United 39%, PetirZeus 61%.
Kalot United - PetirZeus 1:0