Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malaga 2 FC SSB tunas
Normal Tactiek 442Tunas
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 28.8
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


24e minuut.
Pitoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Killian rent richting de bal. Killian geeft een hoge lob. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Hadžinumanbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarchi rent richting de bal. Zamarchi passt de bal zonder na te denken. Hadžinumanbegović rent richting de bal. Hadžinumanbegović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bonsapia met een harde bal richting middenveld. Killian kopt de bal weg. Yosaputra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hadžinumanbegović is nu in balbezit. Hadžinumanbegović schiet op doel. Bonsapia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonsapia trapt de bal weg. Esatov kopt de bal weg. Hadžinumanbegović is nu in balbezit. Hadžinumanbegović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga 2 FC 76%, SSB tunas 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malaga 2 FC - SSB tunas 0:0

65e minuut.
Zamarchi met de inworp. Esatov rent richting de bal. Esatov passt de bal in één keer door. Hadžinumanbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžinumanbegović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaga 2 FC - SSB tunas 0:1

74e minuut.
Klungelig pakt Zamarchi de bal. Inworp. Habibie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badil is nu in balbezit. Badil geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Esatov onderschept slim de pass. Esatov speelt de bal door. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Runtu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Krey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sulistyo komt het veld opgelopen. Zamarchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esatov is nu in balbezit. Hadžinumanbegović rent richting de bal. Hadžinumanbegović haalt uit met een fantastische trap. Bonsapia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaga 2 FC 62%, SSB tunas 38%.
Malaga 2 FC - SSB tunas 0:1