Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: DB United Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1815
DB United Battle FC
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


22e minuut.
Aiboy kopt de bal weg. Atmodjo is nu in balbezit. Buwono onderschept slim de pass. Roekito verovert de bal door een tackle van achteren. Roekito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kandaga is nu in balbezit. Tedja is nu in balbezit. Abdillah maakt een afschuwelijke overtreding. Abdillah krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Buwono bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiboy onderschept slim de pass. Roekito rent richting de bal. Roekito draait met de bal, schiet en ... Lessy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DB United 49%, Battle FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DB United - Battle FC 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Sunanta de bal. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh speelt de bal door. Sapara rent richting de bal. Sapara haalt uit met een fantastische trap. Wardoyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Sunanta met een sublieme pass. Walsh rent richting de bal. Met opzet legt Manaf zijn tegenspeler op de grond. Manaf krijgt een gele kaart. Walsh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mardiyanto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sapara rent richting de bal. Sapara draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Tedja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salampessy met de inworp. Abdillah heeft problemen om de bal te vangen. Abdillah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fais speelt de bal door. Abdillah is nu in balbezit. Abdillah passt de bal zonder na te denken. Sapara is nu in balbezit. Sapara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DB United - Battle FC 0:1

67e minuut.
Tedja onderschept slim de pass. Tedja met een sublieme pass. Manaf geeft een hoge lob. Roekito rent richting de bal. Roekito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kandaga met een sublieme pass. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah passt de bal in één keer door. Sapara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sunanta trapt de bal weg van het doel. Buwono kopt de bal weg. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Sapara de bal onder controle te krijgen. Patha probeert naar een medespeler te passen. Abdillah rent richting de bal. Sapara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Siregar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kandaga de bal. Aiboy is nu in balbezit. Roekito rent richting de bal. Roekito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DB United 61%, Battle FC 39%.
DB United - Battle FC 0:1