Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: Gaduan Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2766
Gaduan SSB tunas
Normal Tactiek 442Tunas
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 29.8
average Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Tagor is nu in balbezit. Tagor passt de bal in één keer door. Purnomo rent richting de bal. Rumkabu onderschept slim de pass. Rumkabu haalt uit met een fantastische trap. Adiprasetyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rumkabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumkabu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - SSB tunas 1:0

9e minuut.
Indrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžinumanbegović onderschept slim de pass. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaduan - SSB tunas 1:1

18e minuut.
Tagor is nu in balbezit. Tagor schiet op doel. Na een snelle pass probeert Makatindu de bal onder controle te krijgen. Widiyarti is nu in balbezit. Widiyarti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Adiprasetyo trapt de bal weg van het doel. Esatov rent richting de bal. Esatov passt de bal in één keer door. Yosaputra is nu in balbezit. Yosaputra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zamarchi kopt de bal weg. Wihatmoko rent richting de bal. Hadžinumanbegović onderschept slim de pass. Yosaputra is nu in balbezit. Yosaputra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Laksana rent richting de bal. Laksana speelt de bal door. Hadžinumanbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžinumanbegović draait met de bal, schiet en ... Indrianto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tagor passt de bal zonder na te denken. Widiyarti is nu in balbezit. Widiyarti passt de bal zonder na te denken. Rumkabu is nu in balbezit. Rumkabu draait met de bal, schiet en ... Adiprasetyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Daar is Purnomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - SSB tunas 2:1

31e minuut.
Laksana rent richting de bal. Halid rent richting de bal. Laksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžinumanbegović is nu in balbezit. Hadžinumanbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaduan - SSB tunas 2:2

34e minuut.
Krey verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Widiyarti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagor is nu in balbezit. Tagor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Krey geeft de bal voor. Mihardja controleert de bal met de borst. Hadžinumanbegović rent richting de bal. Hadžinumanbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - SSB tunas 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaduan 68%, SSB tunas 32%.
Gaduan - SSB tunas 2:3

47e minuut.
Sulistyo passt de bal in één keer door. Zamarchi rent richting de bal. Zamarchi passt de bal zonder na te denken. Hadžinumanbegović rent richting de bal. Hadžinumanbegović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Killian onderschept slim de pass. Killian passt de bal zonder na te denken. Esatov speelt de bal door. Hadžinumanbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžinumanbegović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Esatov speelt de bal door. Hadžinumanbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Halid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halid krijgt een gele kaart. Hadžinumanbegović raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadžinumanbegović komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Indrianto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaduan - SSB tunas 2:4

73e minuut.
Wihatmoko speelt de bal door. Daar is Sulistyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasyid rent richting de bal. Rumkabu rent richting de bal. Rumkabu schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaduan 70%, SSB tunas 30%.
Gaduan - SSB tunas 2:4