Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:05
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: DB United Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1695
DB United PetirZeus
433 Tactiek neww111
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madani met de inworp. Watulingas is nu in balbezit. Watulingas geeft de bal voor. Sapara springt en kopt de bal. Wardoyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Watulingas verovert de bal door een tackle van achteren. Watulingas passt de bal in één keer door. Sapara is nu in balbezit. Sapara schiet op doel. Wardoyo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DB United - PetirZeus 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Idris de bal. Chaeruddin is nu in balbezit. Idris begaat een overtreding. Idris krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rudjito met een sublieme pass. Bakrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakrie passt de bal met de wreef. Watulingas is nu in balbezit. Watulingas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DB United - PetirZeus 0:2

27e minuut.
Roekito kopt de bal weg. Atmodjo is nu in balbezit. Bachtiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo onderschept slim de pass. Atmodjo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hontong is nu in balbezit. Madani verovert de bal door een tackle van achteren. Madani probeert naar een medespeler te passen. Sapara is nu in balbezit. Sapara geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
DB United - PetirZeus 0:3

31e minuut.
Sandy met een sublieme pass. Sapara is nu in balbezit. Sapara passt de bal zonder na te denken. Watulingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Watulingas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Pangkatana de bal. Sandy is nu in balbezit. Sandy passt de bal met de wreef. Sapara is nu in balbezit. Sapara geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Patha rent richting de bal. Sapara onderschept slim de pass. Sapara passt de bal in één keer door. Watulingas heeft problemen om de bal te vangen. Watulingas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DB United - PetirZeus 0:4

38e minuut.
Daar is Atmodjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watulingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atmodjo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bakrie met een sublieme pass. Rudjito heeft problemen om de bal te vangen. Bakrie probeert naar een medespeler te passen. Watulingas is nu in balbezit. Watulingas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DB United 72%, PetirZeus 28%.
DB United - PetirZeus 0:4

67e minuut.
Bachtiar is nu in balbezit. Atmodjo onderschept slim de pass. Atmodjo met een sublieme pass. Idris rent richting de bal. Idris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chaeruddin met een sublieme pass. Daar is Rudjito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atmodjo speelt de bal door. Roekito rent richting de bal. Roekito haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DB United - PetirZeus 1:4

70e minuut.
Roekito haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Walian trapt de bal weg van het doel. Bakrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakrie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo speelt de bal door. Roekito is nu in balbezit. Roekito schiet op doel. Walian bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DB United - PetirZeus 2:4

73e minuut.
Bachtiar is nu in balbezit. Bachtiar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hontong met de inworp. Atmodjo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo onderschept slim de pass. Atmodjo met een sublieme pass. Idris is nu in balbezit. Idris draait met de bal, schiet en ... Walian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Madani met een sublieme pass. Bakrie rent richting de bal. Bakrie passt de bal zonder na te denken. Watulingas rent richting de bal. Watulingas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DB United 45%, PetirZeus 55%.
DB United - PetirZeus 2:4