Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poris Academy PetirZeus
Normal Tactiek neww111
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzah passt de bal zonder na te denken. Juniadi rent richting de bal. Purwanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwanto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poris Academy - PetirZeus 1:0

22e minuut.
Firmansyah onderschept slim de pass. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko geeft een hoge lob. Sapara is nu in balbezit. Sapara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko speelt de bal door. Jatmiko speelt de bal door. Watulingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Watulingas met een sublieme pass. Jalal bokst de bal weg. Sapara rent richting de bal. Sapara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poris Academy - PetirZeus 1:1

40e minuut.
Hehanusa geeft een hoge lob. Budi Kusuma is nu in balbezit. Budi Kusuma probeert naar een medespeler te passen. Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poris Academy 52%, PetirZeus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poris Academy - PetirZeus 1:1

50e minuut.
Madani bereikt de bal nog maar net als eerste. Madani geeft een lange en hoge pass. Hehanusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapara onderschept slim de pass. Sapara draait met de bal, schiet en ... Jalal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Poris Academy - PetirZeus 1:2

51e minuut.
Watulingas onderschept slim de pass. Watulingas passt de bal met de wreef. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi onderschept slim de pass. Juniadi schiet op doel. Walian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Zaenuri kopt de bal weg. Daar is Kambuaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watulingas is nu in balbezit. Watulingas draait met de bal, schiet en ... Jalal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zaenuri verovert de bal door een tackle van achteren. Zaenuri geeft de bal voor. Klungelig pakt Hehanusa de bal. Bakrie is nu in balbezit. Bakrie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wihatmoko passt de bal met de wreef. Nurhuda rent richting de bal. Nurhuda passt de bal zonder na te denken. Purwanto is nu in balbezit. Purwanto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poris Academy 39%, PetirZeus 61%.
Poris Academy - PetirZeus 1:2