Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: Battle FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2615
Kalot United Addwin FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Mukhlis passt de bal met de wreef. Solehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky is nu in balbezit. Solehan is nu in balbezit. Solehan draait met de bal, schiet en ... Andilolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kartiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Solehan rent richting de bal. Solehan passt de bal zonder na te denken. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky schiet op doel. Andilolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Subagio met de inworp. Takwin probeert naar een medespeler te passen. Darmono rent richting de bal. Darmono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalot United 49%, Addwin FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalot United - Addwin FC 0:0

46e minuut.
Zaenal passt de bal met de wreef. Daar is Takwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solehan onderschept slim de pass. Mainaky rent richting de bal. Mainaky haalt uit met een fantastische trap. Andilolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Subagio passt de bal met de wreef. Kurniawan is nu in balbezit. Kurniawan probeert naar een medespeler te passen. Darmono is nu in balbezit. Darmono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Oetama met een sublieme pass. Kartiko is nu in balbezit. Zaenal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kartiko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Sunanta is nu in balbezit. Walczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky haalt uit met een fantastische trap. Andilolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalot United - Addwin FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalot United 32%, Addwin FC 68%.
Kalot United - Addwin FC 1:0