Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: ghatel fc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1661
ghatel fc Poris Academy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Widianto geeft een lange en hoge pass. Sampoerna kopt de bal weg. Karsono probeert de bal aan de voet te houden. Juniadi rent richting de bal. Juniadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Poris Academy 0:1

20e minuut.
Hamid verovert de bal door een tackle van achteren. Juniadi is nu in balbezit. Karsono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karsono krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hehanusa trapt de bal weg. Malanua probeert naar een medespeler te passen. Permana is nu in balbezit. Purdjianto rent richting de bal. Purdjianto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghatel fc 60%, Poris Academy 40%.
ghatel fc - Poris Academy 0:1

52e minuut.
Budi Kusuma geeft een lange en hoge pass. Hamid probeert de bal aan de voet te houden. Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Poris Academy 0:2

64e minuut.
Widianto probeert naar een medespeler te passen. Karsono heeft problemen om de bal te vangen. Karsono passt de bal in één keer door. Purdjianto rent richting de bal. Purdjianto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghatel fc - Poris Academy 1:2

82e minuut.
Karsono rent richting de bal. Widianto begaat een overtreding. Karsono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karsono zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hehanusa kopt de bal weg. Klungelig pakt Widianto de bal. Permana is nu in balbezit. Permana draait met de bal, schiet en ... Jalal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghatel fc 54%, Poris Academy 46%.
ghatel fc - Poris Academy 1:2