Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Putra Singosari Platina FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Sunito geeft een lange en hoge pass. Prihatin speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Maully Lessy de bal onder controle te krijgen. Pitoy is nu in balbezit. Pitoy haalt uit met een fantastische trap. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Singosari - Platina FC 0:1

15e minuut.
Pitoy onderschept slim de pass. Pitoy probeert naar een medespeler te passen. Mihardja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihardja geeft een hoge lob. Daar is Sunito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Samsul verovert de bal door een tackle van achteren. Kirmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirmanto speelt de bal door. Prinanto rent richting de bal. Prinanto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Singosari 67%, Platina FC 33%.
Putra Singosari - Platina FC 0:1

52e minuut.
Syamsuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Syamsuddin geeft de bal voor. Klungelig pakt Atmodjo de bal. Pitoy is nu in balbezit. Pitoy schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Atmodjo kopt de bal weg. Klungelig pakt Maully Lessy de bal. Kirmanto rent richting de bal. Maully Lessy onderschept slim de pass. Maully Lessy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mamoribo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pattynama de bal. Pattynama passt de bal in één keer door. Maully Lessy is nu in balbezit. Maully Lessy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sunito geeft een lange en hoge pass. Prihatin kopt de bal weg. Atmodjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihardja rent richting de bal. Mihardja haalt uit met een fantastische trap. Sumarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Singosari - Platina FC 0:2

80e minuut.
Atmodjo geeft de bal voor. Samsul kopt de bal weg. Imbiri heeft problemen om de bal te vangen. Prinanto rent richting de bal. Prinanto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Singosari 53%, Platina FC 47%.
Putra Singosari - Platina FC 0:2