Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: fauzi fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1918
fauzi fc Fortitude Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Savsahubun is nu in balbezit. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Savsahubun rent richting de bal. Kaban is nu in balbezit. Kaban schiet op doel. Pasir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Sihombing kopt de bal weg. Gultom bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Musriza ... Strafschop! Gultom is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaban kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
fauzi fc - Fortitude Fc 0:1

13e minuut.
Hendardi heeft problemen om de bal te vangen. Iswandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iswandi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sugiyanto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kabagaimu is nu in balbezit. Sugiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Iswandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto is nu in balbezit. Sugiyanto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sihombing kopt de bal weg. Klungelig pakt Darwis de bal. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Savsahubun rent richting de bal. Savsahubun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gultom geeft een hoge lob. Roni kopt de bal weg. Suryadi probeert de bal aan de voet te houden. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban haalt uit met een fantastische trap. Pasir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukardi onderschept slim de pass. Sukardi probeert naar een medespeler te passen. Savsahubun rent richting de bal. Savsahubun schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fauzi fc - Fortitude Fc 0:2

41e minuut.
Sukardi heeft problemen om de bal te vangen. Kaban met een sublieme pass. Savsahubun is nu in balbezit. Savsahubun draait met de bal, schiet en ... Priatna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fauzi fc 69%, Fortitude Fc 31%.
fauzi fc - Fortitude Fc 0:2

67e minuut.
Darwis probeert naar een medespeler te passen. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanto maakt een afschuwelijke overtreding. Rahmanto krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu passt de bal zonder na te denken. Sukardi is nu in balbezit. Savsahubun onderschept slim de pass. Savsahubun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fauzi fc - Fortitude Fc 0:3

73e minuut.
Winandar is nu in balbezit. Kabagaimu verovert de bal door een tackle van achteren. Roni bereikt de bal nog maar net als eerste. Roni speelt de bal door. Savsahubun rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fauzi fc - Fortitude Fc 0:4

78e minuut.
Sukardi is nu in balbezit. Sihombing verovert de bal door een tackle van achteren. Sihombing speelt de bal door. Kaban rent richting de bal. Kaban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fauzi fc 71%, Fortitude Fc 29%.
fauzi fc - Fortitude Fc 0:4