Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortitude Fc Indonesia Forus
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Sihombing verovert de bal door een tackle van achteren. Sihombing passt de bal in één keer door. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban is nu in balbezit. Kaban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Amin de bal. Amin passt de bal met de wreef. Hendardi rent richting de bal. Hariyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hariyadi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Amin heeft problemen om de bal te vangen. Kaban verovert de bal door een tackle van achteren. Kaban passt de bal zonder na te denken. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kurniawan verovert de bal door een tackle van achteren. Sihombing rent richting de bal. Sihombing passt de bal zonder na te denken. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kabes speelt de bal door. Hariyadi rent richting de bal. Hendardi is nu in balbezit. Hariyadi onderschept slim de pass. Hariyadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kaban heeft problemen om de bal te vangen. Roni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabes begaat een overtreding. Kabes krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hariyadi is nu in balbezit. Kurniawan is nu in balbezit. Kabagaimu rent richting de bal. Kurniawan onderschept slim de pass. Kurniawan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Prihatin geeft een hoge lob. Kusuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusuma geeft de bal voor. Yosaputra is nu in balbezit. Yosaputra draait met de bal, schiet en ... Candra bokst de bal weg. Klungelig pakt Rizal de bal. Yosaputra is nu in balbezit. Yosaputra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sihombing met een sublieme pass. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabes rent richting de bal. Kaban onderschept slim de pass. Kaban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kaban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savsahubun komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kabagaimu geeft de bal voor. Candra probeert naar een medespeler te passen. Kurniawan kopt de bal weg. Savsahubun rent richting de bal. Savsahubun schiet op doel. Candra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortitude Fc - Indonesia Forus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortitude Fc 46%, Indonesia Forus 54%.
Fortitude Fc - Indonesia Forus 1:0

79e minuut.
Amin is nu in balbezit. Savsahubun onderschept slim de pass. Kabes rent richting de bal. Savsahubun onderschept slim de pass. Savsahubun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hendardi rent richting de bal. Hariyadi rent richting de bal. Hendardi rent richting de bal. Hariyadi onderschept slim de pass. Hariyadi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortitude Fc 44%, Indonesia Forus 56%.
Fortitude Fc - Indonesia Forus 1:0