Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caramelian S.C. Fortitude Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Andriyanto rent richting de bal. Kabagaimu is nu in balbezit. Andriyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Hambali is nu in balbezit. Hambali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt De`Fretes de bal. Roni verovert de bal door een tackle van achteren. Roni passt de bal in één keer door. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramelian S.C. - Fortitude Fc 0:1

40e minuut.
Gultom met de inworp. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban verovert de bal door een tackle van achteren. Kaban geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caramelian S.C. 53%, Fortitude Fc 47%.
Caramelian S.C. - Fortitude Fc 0:1

49e minuut.
Kaban rent richting de bal. Kaban passt de bal in één keer door. Yosaputra is nu in balbezit. Yosaputra haalt uit met een fantastische trap. Jamani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Kaban probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu passt de bal zonder na te denken. Kaban is nu in balbezit. Kaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramelian S.C. - Fortitude Fc 0:2

62e minuut.
Kaban passt de bal in één keer door. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra verovert de bal door een tackle van achteren. Yosaputra heeft problemen om de bal te vangen. Yosaputra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Abbas trapt de bal weg van het doel. Daar is Lukito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaban is nu in balbezit. Kaban schiet op doel. Trisno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramelian S.C. - Fortitude Fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caramelian S.C. 50%, Fortitude Fc 50%.
Caramelian S.C. - Fortitude Fc 0:3