Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ararat Yerevan Tagavorakan Igdir
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ermoyan is nu in balbezit. Lövgren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ermoyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Lövgren de bal. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Orbelyan neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan geeft een lange en hoge pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel. Ciepły probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - Tagavorakan Igdir 0:1

33e minuut.
Garnikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnikyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ermoyan de bal. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan schiet op doel. Ciepły probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ararat Yerevan 49%, Tagavorakan Igdir 51%.
Fc Ararat Yerevan - Tagavorakan Igdir 0:1

47e minuut.
Chettaoui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Papuc komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Eskandaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Ciepły bokst de bal weg.

75e minuut.
Bâtă met een snelle inworp. Papuc geeft de bal voor. Shahumyan met een sublieme pass. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pohančánik is nu in balbezit. Papuc is nu in balbezit. Pohančánik rent richting de bal. Papuc rent richting de bal. Pohančánik geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ararat Yerevan - Tagavorakan Igdir 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ararat Yerevan 35%, Tagavorakan Igdir 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ararat Yerevan - Tagavorakan Igdir 1:1