Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ararat Yerevan Sis Mihr
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kenosyan onderschept slim de pass. Kenosyan passt de bal in één keer door. Mnatsakanyan speelt de bal door. Daar is Smbatyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smbatyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Éder verovert de bal door een tackle van achteren. Éder probeert naar een medespeler te passen. Ziobrowski is nu in balbezit. Ziobrowski haalt uit met een fantastische trap. Samvelyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - Sis Mihr 1:0

18e minuut.
Daar is Perninha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terryan is nu in balbezit. Perninha begaat een overtreding. Terryan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Keledjyan met een snelle inworp. Terryan rent richting de bal. Terryan geeft de bal voor. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan haalt uit met een fantastische trap. Ciepły kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder onderschept slim de pass. Ziobrowski is nu in balbezit. Éder rent richting de bal. Éder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kenosyan is nu in balbezit. Kenosyan passt de bal met de wreef. Daar is Papazyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziobrowski is nu in balbezit. Ziobrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - Sis Mihr 2:0

38e minuut.
Terryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Méndez. Terryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mnatsakanyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lövgren kopt de bal weg. Terryan heeft problemen om de bal te vangen. Smbatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Smbatyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ararat Yerevan 41%, Sis Mihr 59%.
Fc Ararat Yerevan - Sis Mihr 2:0

49e minuut.
Perninha is nu in balbezit. Kroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Sánchez Méndez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sánchez Méndez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Bâtă rent richting de bal. Bâtă met een sublieme pass. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Manasyan met een snelle inworp. Keledjyan rent richting de bal. Keledjyan met een sublieme pass. Terryan is nu in balbezit. Terryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Keledjyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mnatsakanyan met een sublieme pass. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - Sis Mihr 2:1

72e minuut.
Keledjyan passt de bal met de wreef. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan passt de bal met de wreef. Smbatyan rent richting de bal. Smbatyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bliard is nu in balbezit. Bliard geeft een hoge lob. Keledjyan kopt de bal weg. Terryan is nu in balbezit. Terryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bliard onderschept slim de pass. Bliard speelt de bal door. Daar is Ziobrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziobrowski haalt uit met een fantastische trap. Papazyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - Sis Mihr 3:1

85e minuut.
Larios geeft de bal voor. Inworp. Keledjyan met de inworp. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Terryan geeft een hoge lob. Mansuryan is nu in balbezit. Mansuryan haalt uit met een fantastische trap. Bliard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciepły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - Sis Mihr 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ararat Yerevan 55%, Sis Mihr 45%.
Fc Ararat Yerevan - Sis Mihr 3:2