Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Il-Kbar Sharks Ħamrun Liberty
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Montesin passt de bal in één keer door. Catania speelt de bal door. Cefai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cefai schiet op doel. Engerer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar Sharks - Ħamrun Liberty 0:1

6e minuut.
Avellino rent richting de bal. Avellino passt de bal in één keer door. Demartino rent richting de bal. Cefai verovert de bal door een tackle van achteren. Cefai schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Papagiancupolo passt de bal met de wreef. Demartino is nu in balbezit. Demartino probeert naar een medespeler te passen. Ferry rent richting de bal. Ferry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Papagiancupolo heeft problemen om de bal te vangen. Avellino verovert de bal door een tackle van achteren. Avellino met een sublieme pass. Cefai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cefai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Il-Kbar Sharks 53%, Ħamrun Liberty 47%.
Il-Kbar Sharks - Ħamrun Liberty 0:1

46e minuut.
Cefai onderschept slim de pass. Cefai passt de bal in één keer door. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolo is nu in balbezit. Bartolo geeft een hoge lob. Engerer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Montesin probeert naar een medespeler te passen. Cefai is nu in balbezit. Cefai passt de bal zonder na te denken. Avellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Sapienza met een snelle inworp. Daar is Avellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avellino geeft een lange en hoge pass. Engerer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar Sharks - Ħamrun Liberty 0:2

83e minuut.
Abela Medici geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papagiancupolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spiteri is nu in balbezit. Spiteri geeft een lange en hoge pass. Formosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Il-Kbar Sharks 54%, Ħamrun Liberty 46%.
Il-Kbar Sharks - Ħamrun Liberty 0:2