Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diwonkers San Lawrence Tal-Kangarun
sss Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Petroni passt de bal zonder na te denken. Coleiro heeft problemen om de bal te vangen. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena schiet op doel. Na een snelle pass probeert Montford de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Imbroll de bal. Mamo Mompalao bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pleşan krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pleşan met een sublieme pass. Daar is Gregory, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mamo Mompalao. Mamo Mompalao krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Peplow is nu in balbezit. Gaffarena verovert de bal door een tackle van achteren. Gaffarena passt de bal zonder na te denken. Coleiro is nu in balbezit. Coleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diwonkers - San Lawrence Tal-Kangarun 1:0

23e minuut.
Petroni is nu in balbezit. Petroni passt de bal zonder na te denken. Daar is Coleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diwonkers - San Lawrence Tal-Kangarun 2:0

27e minuut.
Montford geeft een lange en hoge pass. Gregory kopt de bal weg. Lašák met een sublieme pass. Coleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gaffarena onderschept slim de pass. Gaffarena met een sublieme pass. Coleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleiro draait met de bal, schiet en ... Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
diwonkers - San Lawrence Tal-Kangarun 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diwonkers 26%, San Lawrence Tal-Kangarun 74%.
diwonkers - San Lawrence Tal-Kangarun 3:0

46e minuut.
Gaffarena met een sublieme pass. Pullicino geeft een hoge lob. Montford rent richting de bal. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coleiro rent richting de bal. Coleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diwonkers - San Lawrence Tal-Kangarun 4:0

51e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Pleşan passt de bal met de wreef. Gauci heeft problemen om de bal te vangen. Coleiro rent richting de bal. Coleiro draait met de bal, schiet en ... Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Inworp. Fenech Adami komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Schembri heeft problemen om de bal te vangen. Coleiro rent richting de bal. Schembri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena onderschept slim de pass. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coleiro is nu in balbezit. Montford legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coleiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Penza komt het veld opgelopen. Coleiro neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Fenech Adami verovert de bal door een tackle van achteren. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza passt de bal met de wreef. Coleiro is nu in balbezit. Coleiro schiet op doel. Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Schembri de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Fenech Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech Adami probeert naar een medespeler te passen. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza rent richting de bal. Penza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
diwonkers - San Lawrence Tal-Kangarun 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diwonkers 26%, San Lawrence Tal-Kangarun 74%.
diwonkers - San Lawrence Tal-Kangarun 5:0