Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. REAL ESPAÑA Bronco Betico fc ch
YISUS Tactiek Winningeleven
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44 gemiddelde waardering 49.6
goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


18e minuut.
Reiss raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martel komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Maradiaga kan de bal niet met de borst controleren. Arambu rent richting de bal. Maradiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Maradiaga schiet op doel. Suazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 0:1

22e minuut.
Martel probeert naar een medespeler te passen. Pfuhler is nu in balbezit. Pfuhler speelt de bal door. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Contreras is nu in balbezit. Contreras speelt de bal door. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Morales speelt de bal door. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Abudoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abudoj schiet op doel. Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga heeft problemen om de bal te vangen. Maradiaga passt de bal in één keer door. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 0:2

44e minuut.
Arambu geeft een lange en hoge pass. Ventura is nu in balbezit. Abudoj onderschept slim de pass. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 1:2

45e minuut.
Cañadas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 44%, Bronco Betico fc ch 56%.
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 1:2

55e minuut.
Arambu rent richting de bal. Arambu geeft een hoge lob. Daar is Abudoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 2:2

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burgos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio draait met de bal, schiet en ... Suazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 2:3

67e minuut.
Samuel trapt de bal weg van het doel. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla speelt de bal door. Pfuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuhler draait met de bal, schiet en ... Suazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bobadilla controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Morales maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Capelle de bal. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel. Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Calix met een snelle inworp. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Contreras rent richting de bal. Contreras draait met de bal, schiet en ... Samuel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 3:3

79e minuut.
Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj schiet op doel. Samuel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 4:3

88e minuut.
Pfuhler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Burgos de bal. Burgos geeft een hoge lob. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel. Suazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 49%, Bronco Betico fc ch 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. REAL ESPAÑA - Bronco Betico fc ch 4:4