Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. REAL ESPAÑA volton
YISUS Tactiek Oak-W
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
50.6 gemiddelde waardering 49.8
solid Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Bonilla passt de bal zonder na te denken. Pinci is nu in balbezit. Karyaka speelt de bal door. Guillen is nu in balbezit. Guillen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Centeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karyaka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Centeno. Centeno krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta passt de bal met de wreef. Arambu is nu in balbezit. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Perales probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Bonilla begaat een overtreding. Morales wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Gnatkowski speelt de bal door. Hasburn met een sublieme pass. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - volton 1:0

29e minuut.
Pinci met een sublieme pass. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wiaderny krijgt een gele kaart. Puerta raakt geblesseerd tijdens het duel. Taretto kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Suazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. REAL ESPAÑA - volton 1:1

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Morales de bal onder controle te krijgen. Bonilla geeft een hoge lob. Wiaderny kan de bal niet met de borst controleren. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Wiaderny geeft een lange en hoge pass. Guillen kopt de bal weg. Depdep is nu in balbezit. Abudoj verovert de bal door een tackle van achteren. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - volton 2:1

40e minuut.
Pinci probeert de bal met de borst te controleren. Hasburn onderschept slim de pass. Hasburn probeert naar een medespeler te passen. Abudoj rent richting de bal. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - volton 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 36%, volton 64%.
FC. REAL ESPAÑA - volton 3:1

54e minuut.
Perales geeft de bal voor. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonilla passt de bal in één keer door. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales passt de bal zonder na te denken. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Macoto de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morales geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guillen is nu in balbezit. Guillen draait met de bal, schiet en ... Segantini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hasburn met de inworp. Karyaka rent richting de bal. Karyaka geeft een hoge lob. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - volton 4:1

66e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balaci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonilla met een snel genomen vrije trap. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - volton 4:2

69e minuut.
Hasburn geeft een lange en hoge pass. Abudoj probeert de bal met de borst te controleren. Depdep bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj onderschept slim de pass. Abudoj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillen draait met de bal, schiet en ... Segantini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Bolchiş geeft de bal voor. Puerta is nu in balbezit. Puerta passt de bal met de wreef. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. Suazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bolchiş geeft een hoge lob. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal zonder na te denken. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. Suazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bolchiş geeft de bal voor. Inworp. Hasburn met de inworp. Guillen is nu in balbezit. Guillen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 41%, volton 59%.
FC. REAL ESPAÑA - volton 4:2