Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turtle Hermit Sport School Atletico Cabañas
343 Tactiek 532
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 40.7
weak Schieten very good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Casco is nu in balbezit. Casco speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 0:1

4e minuut.
Casco geeft een lange en hoge pass. Borjas verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Jackson met de inworp. Chrysovergis geeft een lange en hoge pass. Paal! Urueña bokst de bal weg. Casco is nu in balbezit. Casco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 0:2

6e minuut.
Ziad geeft de bal voor. Jackson rent richting de bal. Jackson geeft een lange en hoge pass. Casco krijgt zijn hoofd ertegen. Urueña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 0:3

12e minuut.
Vigil geeft een lange en hoge pass. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Urueña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 0:4

21e minuut.
Casco onderschept slim de pass. Casco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bustamante de bal onder controle te krijgen. Borjas geeft een hoge lob. Casco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Belea heeft problemen om de bal te vangen. Zablah is nu in balbezit. Ziad met een sublieme pass. Casco rent richting de bal. Casco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Borjas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belea met een snelle inworp. Klungelig pakt Chrysovergis de bal. Chrysovergis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ziad rent richting de bal. Chrysovergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysovergis met een sublieme pass. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. Bustamante geeft de bal voor. Casco heeft problemen om de bal te vangen. Casco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turtle Hermit Sport School 69%, Atletico Cabañas 31%.
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 0:5

47e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysovergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Urueña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 0:6

51e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Padilla met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Chrysovergis de bal onder controle te krijgen. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Mamonas Assassinas kopt de bal weg. Daar is Siu Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siu Ki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zablah neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Urueña probeert naar een medespeler te passen. Belea rent richting de bal. Belea passt de bal met de wreef. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Klungelig pakt Bustamante de bal. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal zonder na te denken. Zablah bereikt de bal nog maar net als eerste. Zablah haalt uit met een fantastische trap. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osmanov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 1:6

61e minuut.
Chrysovergis probeert naar een medespeler te passen. Casco is nu in balbezit. Osmanov begaat een overtreding. Osmanov krijgt een gele kaart. Casco raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela schiet op doel. Urueña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jackson zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Casco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 1:7

75e minuut.
Urueña trapt de bal weg van het doel. Ziad kopt de bal weg. Casco rent richting de bal. Casco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 1:8

78e minuut.
Ziad onderschept slim de pass. Ziad speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. Urueña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 1:9

81e minuut.
Zablah probeert de bal met de borst te controleren. Hederman probeert naar een medespeler te passen. Ziad probeert naar een medespeler te passen. Casco rent richting de bal. Casco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Belea onderschept slim de pass. Chrysovergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysovergis speelt de bal door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Urueña trapt de bal weg. Ziad kopt de bal weg. Casco rent richting de bal. Casco speelt de bal door. Ziad geeft een lange en hoge pass. Urueña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Osmanov probeert naar een medespeler te passen. Siu Ki rent richting de bal. Siu Ki geeft een hoge lob. Daar is Osmanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmanov haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hederman heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turtle Hermit Sport School 67%, Atletico Cabañas 33%.
Turtle Hermit Sport School - Atletico Cabañas 2:9