Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. REAL ESPAÑA Real San Pedro FC
YISUS Tactiek New2017
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
46.1 gemiddelde waardering 39.9
uitstekend Schieten zwak
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Ehmke rent richting de bal. Stříbrný onderschept slim de pass. Morales onderschept slim de pass. Morales geeft de bal voor. Abudoj springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lozano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arteaga rent richting de bal. Abudoj verovert de bal door een tackle van achteren. Abudoj schiet op doel. Chulev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blanco bokst de bal weg.

13e minuut.
Chulev passt de bal zonder na te denken. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales geeft de bal voor. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo met een sublieme pass. Daar is Obrejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Suazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Hasburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasburn passt de bal zonder na te denken. Ehmke rent richting de bal. Ehmke haalt uit met een fantastische trap. Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Real San Pedro FC 1:0

36e minuut.
Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales met een sublieme pass. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj schiet op doel. Blanco bokst de bal weg. Rebolledo is nu in balbezit. Ehmke onderschept slim de pass. Ehmke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Real San Pedro FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 44%, Real San Pedro FC 56%.
FC. REAL ESPAÑA - Real San Pedro FC 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Stříbrný de bal. Abudoj onderschept slim de pass. Abudoj geeft een lange en hoge pass. Ehmke rent richting de bal. Ehmke draait met de bal, schiet en ... Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kekezović heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo speelt de bal door. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stříbrný geeft een hoge lob. Inworp. Lozano met een snelle inworp. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Ehmke de bal. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehmke verovert de bal door een tackle van achteren. Ehmke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. REAL ESPAÑA - Real San Pedro FC 3:0

75e minuut.
Kekezović probeert naar een medespeler te passen. Pazoła rent richting de bal. Rautakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehmke onderschept slim de pass. Ehmke schiet op doel. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. REAL ESPAÑA 52%, Real San Pedro FC 48%.
FC. REAL ESPAÑA - Real San Pedro FC 3:0