Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC COLOCOLO los pacuisños
prueba Tactiek Contragolpe 2.0
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 27.7
matig Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Daar is Sandri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś passt de bal in één keer door. Campino is nu in balbezit. Campino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Albán neemt de hoekschop. Daar is Bottini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandri is nu in balbezit. Sandri haalt uit met een fantastische trap. Baldemar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Donaire geeft een hoge lob. Hlopík geeft de bal voor. Pizzo geeft de bal voor. Campino rent richting de bal. Campino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COLOCOLO 38%, los pacuisños 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC COLOCOLO - los pacuisños 0:0

46e minuut.
Glody rent richting de bal. Pizzo onderschept slim de pass. Albán speelt de bal door. Campino rent richting de bal. Campino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fetraś passt de bal zonder na te denken. Kerkai speelt de bal door. Campino heeft problemen om de bal te vangen. Sandri is nu in balbezit. Sandri draait met de bal, schiet en ... Baldemar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COLOCOLO - los pacuisños 1:0

56e minuut.
Campino rent richting de bal. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon geeft een lange en hoge pass. Albán geeft de bal voor. Sandri maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COLOCOLO - los pacuisños 2:0

59e minuut.
Hlopík rent richting de bal. Hlopík geeft een hoge lob. Gutierrez probeert de bal aan de voet te houden. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baldemar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gaido neemt vlug de vrije trap. Kerkai kopt de bal weg. Fetraś geeft een hoge lob. Campino is nu in balbezit. Campino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COLOCOLO - los pacuisños 3:0

64e minuut.
Bottini geeft een lange en hoge pass. Kerkai speelt de bal door. Campino heeft problemen om de bal te vangen. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai schiet op doel. Baldemar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kerkai met een sublieme pass. Fetraś probeert naar een medespeler te passen. Albán met een sublieme pass. Bottini is nu in balbezit. Bottini haalt uit met een fantastische trap. Baldemar bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Albán is nu in balbezit. Albán passt de bal met de wreef. Sandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Albán met een snelle inworp. Fetraś geeft de bal voor. Campino maakt een snoekduik en kopt de bal. Baldemar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hlopík passt de bal zonder na te denken. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai speelt de bal door. Sandri rent richting de bal. Sandri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COLOCOLO 20%, los pacuisños 80%.
FC COLOCOLO - los pacuisños 3:0